Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Jonah Collins

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jonah

avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 04-07-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Jonah Collins   za jul 06, 2013 3:23 am

De Basis

Naam: Jonah Collins
Roepnaam en of Bijnaam: Jonah of Jo
Leeftijd: 16
Verjaardag: 17 Juni
Sexe: Man
Geslacht: Man
Geloof en of Tradities: Je zou Jonah spiritueel kunnen noemen. Hij gelooft in leven na de dood in vorm van reïncarnatie en in 'geesten'.

Innerlijk

Karakter: Jonah is een verassend persoon. Hij kan de raarste dingen bedenken, op de meest onlogische momenten. Hij is altijd in voor een praatje en hij kan wel met iedereen opschieten. Maar zijn persoonlijkheid is vaak wel een beetje arrogant, hij kan mensen soms heel erg kleineren. Al is dit niet altijd zijn bedoeling, het gebeurt vanzelf. Hij heeft een hele uitgesproken mening en dit is zowel een goede als slechte eigenschap. Vaak komt hij er gewoon mee weg als hij iemand beledigd. Jonah heeft moeite met het positieve in mensen te zien en haalt vaak ook alleen het negatieve in anderen naar boven, maar ook in zichzelf. Hij doet alsof hij erg zelfverzekerd is en alsof niks hem kan schelen, maar zo zeker van zichzelf is hij niet. Soms staat hij uren voor de spiegel, al zijn imperfecties te benadrukken. Hij wilt er altijd op zijn best uitzien, en besteed ook veel tijd aan zijn uiterlijk. Al heeft hij dit niet nodig, want hij is al een beeldschone jongen van zichzelf.
Relaties: Jonah is wat ze noemen 'bicurious'. Hij expirimenteert graag met zowel jongens als meisjes. Dat hij jongens ook leuk vind, houdt hij liever geheim. Hij wil zijn reputatie als casanova niet verpesten.
Zwakke punten: Hij is erg betrokken in wat anderen van hem vinden. Het liefste wil hij dat iedereen hem aardig vind, maar dit is niet altijd zo. Zodra iemand hem uitscheld of uitlacht, gaat hij zich heel erg onzeker voelen. Dit laat hij dan niet merken, maar hij kan er weken over door piekeren. Ook kan hij een hele grote mond hebben. Door zijn brutaliteit is hij ook op deze school terecht gekomen.
Talenten: Zingen is echt zijn talent. Hij heeft een prachtige stem en die gebruikt hij ook zo vaak als het kan. Jonah is ook erg slim, hij haalt altijd hoge cijfers en hij hoeft er nooit wat voor te doen. Op sociaal vlak is hij erg goed.

Afkomst

Geboorteplaats: Hij verhuisde vroeger vaak van de ene naar de andere plek. Zijn geboortestad is Wokingham, en na vaak verhuizen is hij in Manchester gaan wonen en heeft hier tot hij naar Robinsons Academy ging gewoond.
Familie: Zijn vader had zijn moeder verlaten toen hij nog niet geboren was, dus hij heeft alleen zijn moeder nog. Ze kunnen het niet geweldig met elkaar vinden maar Jonah houdt wel veel van haar.

Status:

Situatie: Jonah is altijd al brutaal geweest, maar sinds zijn puberteit is hij onhandelbaar. Op school werd hij er bijna iedere dag meerdere keren uit gestuurd en zijn moeder kon hem niet meer aan. Ze heeft hem toen aangemeld op Robinsons Academy.
Therapie: Ja, 1 keer in de twee weken
Buitenschoolse clubs: Muziekgroep?
Status: Jonah is best populair. Hij krijgt vaak veel aandacht van meisjes, en soms ook jongens. Mensen kijken vaak tegen hem op omdat het lijkt alsof niks hem kan schelen. Vrienden weten dat hij heel lief kan zijn, maar buitenstaanders zijn vaak geïntimideerd door hem. Veel doen maar gewoon aardig tegen hem, want met Jonah wil je geen ruzie.

Uiterlijk

Lengte: 1.85
Bouw van het lichaam: Hij is best dun maar hij heeft wel spieren.
Beschrijving haar: Donkere krullen, soms stijlt hij het of doet hij er gel in.
Beschrijving Ogen: Hazelnoot bruin
Kledingstijl: Hij heeft een hele stijlvolle kledingstijl en draagt vaak dure merkkleding.
Opvallend aan Uiterlijk: Hij heeft een bijna perfect gezicht. Zijn huid is heel gaaf en hij heeft bijna nooit puistjes. Zijn haar zit ook altijd leuk, zelfs al doet hij er niks aan. Hij heeft aziatische afkomst waardoor hij er buitenlands uitziet.


Extra

Verleden: Jonah is vroeger gepest op school. Hier heeft hij het heel zijn jeugd moeilijk mee gehad.
Extra: Hij rookt, en gebruikt zo nu en dan drugs.

Plaatje:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 06-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Jonah Collins   zo jul 07, 2013 3:55 am

Goedgekeurd ! Smile

_________________
That's what you get when you let your heart win.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jonah Collins
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: