Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende
AuteurBericht
Hinata

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 24-06-13

BerichtOnderwerp: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   za jul 20, 2013 7:35 am

Het appartement is niet erg groot, maar ruim genoeg voor zes mensen om in te leven en elkaar niet constant op de lip te zitten. Er zijn twee grote slaapkamers voor de jongens en meiden met beide een badkamer. Er is een huiskamer die doorloopt naar een eetgedeelte waar iedereen zijn gang kan gaan. Het is redelijk basic en simpel ingericht zodat iedereen zijn eigen dingen kan plaatsen.

Regels: Niets slopen, elkaar niets aandoen. Je bent ook verantwoordelijk voor wat jij sloopt en vies maakt in het appartement.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   ma jul 22, 2013 12:06 pm

Daykota had alles in haar kamer in orde gemaakt. Kleren netjes opgevouwen in de kast, haar bureau studeerklaar gemaakt en er een persoonlijk tintje aan gegeven. Er hingen schilderijtjes aan de muur, fotocollage's en een grote spiegel geboord zodat ze zich makkelijker kon opmaken of haren doen. Nadat ze dus klaar was kleedde zij zich om in een simpele, gele short met een wit topje erop. Het was lekker weer dus dat kon nu wel. Simpele zwarte slippers eronder en tijd om naar de keuken te gaan. Ze had wel trek gekregen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hinata

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 24-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   di jul 23, 2013 7:35 am

Hinata had eigenlijk nog niet uitgepakt. Ze moest alles verplaatsen van haar zomervakantie-appartement naar dit appartement. Door de warmte was ze in een vrij luie bui dus ze had niet zoveel zin om iets te doen. Toch was er geen ontkomen aan. Met wat geworstel en kort kabaal kwam Hinata door de deur van het appartement die ze onhandig weer achter zich sloot. "Hinata's excuses voor het lawaai!" riep ze door het huis voor het geval er iemand was. Vermoeid zeulde ze alles mee naar de kamer van de meisjes. Wat ze bij zich had waren vooral kostuums en haar ontwerpattributen. Ze dumpte wat ontwerpen op haar bed en zag dat het een rotzooi was in vergelijking met de kanten van de andere twee meisjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo jul 28, 2013 10:02 am

Ze opende als eerste de koelkast om te kijken wat er allemaal in lag. Niet echt veel. Gelukkig had zij zelf wat inkopen gedaan. Ze deed twee flessen fris erin om het koud te laten worden. Qua eten vond ze een wortel die ze maar pakte. Even afspoelen onder de kraan en gelijk nam ze er een hap ervan. Het meisje schrok op wanneer zij een stem door het huis hoorde. "Maak niets uit!" Riep Daykota terug hopend dat het meisje het had gehoord. Daarna schonk zij haar glas in met water om er vervolgens een slok van te nemen. Een aantal slokken zelfs totdat het glas leeg was. Meestal hielp water drinken tegen de dorst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hinata

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 24-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   ma jul 29, 2013 5:58 am

Een zucht ging over de lippen van Hinata toen ze haar kant van de kamer met die van de andere meisjes vergeleek. De kostuums die ze had neer gedumpt, stopte ze even netjes aan een hangertje zodat ze niet teveel zouden kreukelen. Hinata had een hekel aan kreukels. De rest liet ze liggen, eerst ging ze even kennismaken met de stem die ze net hoorde. Hinata liep door naar het eetgedeelte waar ze de stem van hoorde. Met een glimlach rond haar lippen begroette ze het mooie meisje dat ze zag. "Hallo!" Ze had het andere meisje waarmee ze het huis deelde al ontmoet, Julia en ze mocht haar graag. Ze wilde graag dat hetzelfde voor alle huisgenoten gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   ma aug 05, 2013 6:54 am

Daykota keek op wanneer zij voetstappen de keuken hoorde in lopen. Het meisje had lang haar en leek iets Aziatisch te zijn. Of ze nu Chinees was, Japanse of Koreaans kon Daykota niet zeggen. Ze leken allemaal zoveel op elkaar. "Hallo." Zei ze op een vrolijk toontje terug. "Jij bent dus een van de huisgenoten." Daykota stond op om zich fatsoenlijk te kunnen voorstellen. "Hallo, ik ben Daykota. Leuk je te ontmoeten" En reikte haar hand uit naar het meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hinata

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 24-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 08, 2013 4:26 am

Hinata glimlachte naar haar en pakte haar hand aan. Kort schudde ze hem. "Ik ben Hinata. Aangenaam kennis te maken, Daykota-san," zei ze met haar gewoonte om ook hier de Japanse formaliteiten te gebruiken. Ze keek even de ruimte door. Het was bijna precies hetzelfde als het vorige appartement, dat was prettig. Hinata nam op een andere stoel plaats aan de tafel. Ze zou straks wel gaan opruimen. Ze keek even naar Daykota. Een mooi meisje dat er aardig uitzag. De huisgenoten zouden niet zo'n groot probleem moeten zijn dit jaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   vr aug 09, 2013 11:11 pm

Daykota-san? Moest ze Hinata ook uitspreken met san? Ze was zeker van Japan. "Aangenaam Hinata......-san?" Daykota keek haar onzeker aan. Ze wist niet of zij dit ook mocht gebruiken of zelfs moest gebruiken. Daykota nam zelf weer plaats op de stoel aan de tafel en bekeek haar. Hinata had echt mooi haar. Aziaten hadden altijd van dat schitterende haar. Daykota keek haar glimlachend aan. "En hoe bevalt de school tot nu toe? Al vrienden gemaakt en andere huisgenoten ontmoet?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlin

avatar

Aantal berichten : 381
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 12:04 pm

Merlin's appartement was vrij ver aan het einde van de rij, 'Waar zit jouw appartement eigenlijk?' vroeg hij aan Jonah en hij keek omhoog naar zijn soort van vriendje. 'Trouwens, wilde je gaan slapen?' voegde hij er een beetje flirterig aan toe, 'Want... Ik ben nog niet moe.' zei hij met een halve glimlach en hij wikkelde zijn armen om die van Jonah in plaats van de enkele hand die hij daarvoor vasthield. Hij was ook niet meer van plan dan nog wat make-outs, zeker niet vandaag meteen. Daarbij, Jonah wist nog niet, niet echt, dat hij niet van top tot teen jongen was, en dat kon awkward worden. Hij voelde zich in zijn eentje al niet comfortabel zonder kleren, laat staan met Jonah. Al bracht de alkohol wel wat ideetjes bij hem op.

_________________


Where will you be waking up tomorrow morning?
Out of the backdoor, God damn
But I love you anyway.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jonah

avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 04-07-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 12:37 pm

Zijn donkere krullen vielen half voor zijn ogen, hij kon er net doorheen kijken. Jonah wees naar het derde appartement de rij. "Die daar." Hij keek Merlin ook aan, en een spontane glimlach verscheen op zijn gezicht. Jonah had niet verwacht dat Merlin de nacht bij hem wilde doorbrengen, maar een probleem vond ie het zeker niet. "Ik ben nogal een nacht persoon, dus ik ben ook nog zeker niet moe. Wat was je van plan om te gaan doen dan?" Jonah voelde kriebels in zijn onderbuik van het idee dat ze misschien zo samen in een bed zouden liggen. Het ging allemaal zo snel, van een kus naar bij elkaar slapen. Maar Jonah had niks te klagen, want Merlin was een jongen to die for. Toen ze voor de deur stonden, zocht Jonah naar de sleutel van het appartement. Hij graaide door zijn zakken, maar kon hem niet vinden. "Oja!" Zei hij net iets te hard, en haalde zijn sleutelbos uit zijn binnen zak. Er was vrijwel geen licht, dus hij moest een paar pogingen doen om de sleutel erin te krijgen, maar uiteindelijk lukte het hem. Als een heer deed hij de deur open, en gebaarde Merlin naar binnen te gaan. Ze liepen door de smalle gang en Jonah nam Merlin's jas aan. Hij hing hem samen met de zijne aan de kapstok en begeleidde Merlin naar de huiskamer. Waarschijnlijk was de rest of niet thuis, of aan het slapen. Jonah hoopte dat de jongens niet thuis waren, zodat Merlin een bed kon lenen. Of om andere redenen... "Wil je wat drinken, love?" Vroeg Jonah beleefd aan Merlin. Hij maakte een seintje dat hij kon gaan zitten op de bank en hij zette de tv aan. Rustig liep hij naar de keuken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlin

avatar

Aantal berichten : 381
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 12:52 pm

Merlin's mond krulde om in een niet heel onschuldige glimlach, 'Ik heb wel iets in gedachten.' zei hij en hij maakte zijn lippen nat met zijn tong. Hij lachte Jonah niet hardop uit om zijn sleutelzoektocht, maar hij giechelde wel een eetje om hoe klunzig maar schattig het was. Hij giechelde nog een tandje harder toen de deur zo dramatisch voor hem werd opengehouden en hij maakte een kleine buiging voor hij naar binnen liep. 'Wat een heer.' zei hij toen hij zijn jas aan Jonah gaf, hij was niet alleen aardig, grappig, knap en lief maar ook nog eens netjes en romantisch, hoe kon een jongen als Jonah hém leuk vinden. Hij hield van het feit dat Jonah hem love noemde, elke keer dat hij dat deed voelde hij zich warm van binnen. 'Graag, schenk maar in wat jij ook neemt.' zei hij en hij streek heel toevallig en per ongeluk langs Jonah's kont met zijn hand onderweg naar de bank. Op de tv was een programma over tienermoeders te zien, iets wat volgens Merlin te vaak te zien was.

_________________


Where will you be waking up tomorrow morning?
Out of the backdoor, God damn
But I love you anyway.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jonah

avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 04-07-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 1:06 pm

Jonah voelde Merlins hand langs zijn achterwerk gaan. (Haha achterwerk) Iedere aanraking van Merlin leek hem te verstijven, het was alsof opeens iedere plek van zijn lichaam kietelde als hij het aanraakte. Hij pakte een fles cola uit de koelkast en schonk het in twee glazen. In de koelkast stond ook nog een half opgegeten kip, die van Jonah was. Hij haalde die ook uit de koelkast en zette het gas aan. "Heb je ook zin in kip, Merlin? I'm starving!" Riep hij richting de bank. Hij moest niet te luidruchtig zijn, want hij wilde zijn huisgenoten niet wakker maken. Hij gooide de kipfilet in de pan met wat olie en begon er gretig aan te ruiken. Hmmm, hij hield van kip. Vooral midden in de nacht. Als kind ging hij stiekem naar beneden wanneer zijn moeder sliep en at alle kip drumsticks op die over waren van de avond daarvoor. Ze gaf de kat de schuld, terwijl ze niet eens een kat hadden. De kip was onderhand al warm en hij legde hem op een schaal. Eerst bracht hij de glazen naar de bank. "Here you go, love." En hij overhandigde het glas aan Merlin en zette de zijne op tafel. Hij haalde de schaal met kip en pakte nog twee bordjes. "Ik neem aan dat je vast honger hebt, want je was ook een snacker zei je in de Starbucks." Hij moest lachen en sneed de kip.


______________________________________

Refrence naar de kip.

https://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/189/jzkb.png/


ha ha ha ha

ha

HA


KIP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlin

avatar

Aantal berichten : 381
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 1:21 pm

Merlin lachte, 'Kip? nu? Waarom niet joh.' zei hij en hij hoopte dat de kip snel klaar was want wachten op Jonah was niet zijn favoriete bezigheid. Zijn glimlach verbreedde toen Jonah hem zijn drinken gaf, 'Dank je.' zei hij, 'Honger is een groot woord, maar ik wil wel wat eten ja. Al dacht ik zelf meer aan iets van chips ruikt de kip eerg lekker.' zei hij een beetje lacherig. Zijn moeder was een goede kok geweest, maar in kip was ze nooit zo goed. Hij wist niet precies waarom, maar hij dacht altijd over zijn ouders in verleden tijd. 'Hoe blijft jouw lichaam zo perfect als je om middernacht kip gaat eten?' vroeg hij nog wat lacherig, hij nam een paar slokjes van zijn cola en zette het voor zich weg. Hij beet op zijn lip, wat hij het liefste wilde doen was Jonah's gezicht vastpakken en deze vol zoenen, maar hij was nog een beetje bescheiden dus hij hield het op een kort kusje toen Jonah klaar was met het snijden van de kip.

--

who needs chicken when you got tha booty

_________________


Where will you be waking up tomorrow morning?
Out of the backdoor, God damn
But I love you anyway.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jonah

avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 04-07-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 1:31 pm

Een klein giegeltje kwam uit zijn keel toen Merlin hem kuste. "Ik sport veel, dat is de enige manier hoe ik al dat vet verbrand krijg. Zoals je al hebt gemerkt ben ik een grote eter." Hij lachte en legde de kip op de borden en gaf er een aan Merlin. "Ik heb hem met liefde bereid, ik hoop dat je het lekker vind." Naast een goede muzikant was Jonah ook een prima kok. Hij kon erg goed basis dingen lekker maken, maar hij wist niet echt de fijne kneepjes van het vak. Daarmee wilde hij het ook nog makkelijk houden en niet teveel tijd erin steken. Hij propte de kip erg oncharmant naar binnen, en zodra hij dit door had ging hij opeens erg netjes kauwen. Merlin moest niet denken dat hij een of ander ondervoed monster was. "Ik vond het zo'n leuke avond Merlin. Echt, dankjewel daarvoor." Zei hij zacht. Hij zette de tv uit, want er was weinig leuks te zien. Toen ze de kip op hadden bracht hij de borden en de schaal naar de keuken en legde ze op het aanrecht. Dat zou hij morgen wel afwassen. Snel ging hij terug op de bank zitten en staarde Merlin aan.

__________________________________

u want me to eat ur butt?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlin

avatar

Aantal berichten : 381
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   do aug 15, 2013 1:42 pm

Merlin grijnsde, 'Okee mooi je bent dus menselijk en niet een of andere god.' zei hij grinnikend, mede om hoe Jonah's eetgedrag zo snel veranderde. Hij at zelf nou ook niet zo netjes maar op het moment lette hij er op. 'Wow, dit is echt heel lekker. Zonder twijfel de lekkerste kip die ik ooit op heb, mijn moeder liet et altijd aanbranden.' zei hij en hij ging wat verder naar achteren op de bank zitten toen hij de kip op had. 'Ik ook, en je hoeft mij niet te bedanken jij stelde het borreltje voor.' zei hij met een glimlach. Hij had een prima uitzicht op Jonah toen deze naar de keuken liep en hij staarde deze nog even in stilte aan, genietend van de mooie ogen die in de zijne keken voor hij wat dichterbij schoof en zijn hand op Jonah's dij legde. Hij glimlachte lief naar Jonah en zette zijn voorhoofd tegen dat van Jonah, 'Je bent zo perfect...' zei hij haast onverstaanbaar zacht, maar omdat ze zo dicht hij elkaar waren moest Jonah elk woord hebben verstaan.

_________________


Where will you be waking up tomorrow morning?
Out of the backdoor, God damn
But I love you anyway.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 8:20 am

Nieuw
---
Jeremy had flinke inkopen gedaan samen met Julia voor vanavond. Hij had erna uitgekeken. Hij droeg een blauwe houthakkersblouse met daaronder een witte hemd. Daarop droeg hij een lange, zwarte skinnybroek en zijn mouwen opgestroopt. Hij droeg verschillende armbandjes die zijn littekens deden onthullen. Zijn haren waren gedaan met gel en voor het eerst in tijden voor Jer zichzelf wel goed uitzien. Hij droeg zijn lekkerste parfum en kauwde op een stuk kauwgom. Hij moest wel lekker ruiken. Hij voelde de zenuwen al in zijn buik. Hij was nerveus. Tijdens het lopen naar de kamer van Juul struikelde hijzelf over zijn eigen veters. Plat zo op de grond. Precies iets voor Jeremy. Hij raapte zichzelf snel bij elkaar en klopte op de deur. Hopelijk had ze niets gehoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia.

avatar

Aantal berichten : 1118
Registratiedatum : 03-07-13
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 8:40 am

Julia had een tv al klaar gezet, ze konden kiezen tussen de bank en het bed. Ze was ergens heel nerveus en beet op haar onderlip. Ze had een jogging broek aan met een shirtje. Het was niet heel erg sexy en toen er op de deur geklopt werd liep ze er snel heen. Ze opende de deur. "Jerrie!" Zei ze stralend en ze gaf hem een kusje. "Sorry dat ik er niet zo enorm sexy uit zie.." Zei ze giechelend en ze keek even naar Jeremy. "Kom binnen, kom binnen. Ik heb de rest al klaargezet." Zei ze liefjes en ze trok hem aan zijn hand mee. "Oh ik ben echt heel blij dat je er bent." Zei ze vrolijk en ze keek hem stralend aan. Zachtjes nam ze hem mee en liet de kamer zien waar alles klaar stond. "We kunnen voor de bank gaan of voor mijn bed.' Zei ze liefjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 9:07 am

Jeremy probeerde zo min mogelijk rood te zijn. Verdorie... Dat vallen verpeste alles. Nu was hij nog zenuwachtiger als van te voren. Wanneer de deur werd geopend deed Jeremy zijn hand omhoog. "Hoi..." zei hij op een rustig toontje. Zijn hart daar in tegen klopte als een gek. "Julia je ziet er altijd sexy uit. Of je nu een jurkje aan hebt of dat je in je joggingbroek rondloopt. Daarbij." Hij trok haar naar zich toe en kneep speels in haar billen. "Komen je billen heel goed uit in deze broek." Jeremy deed de deur achter zich dicht. Hij kreeg een rondleiding door haar kamer waar alles stond. Foto's vond hij wel altijd interessant om naar te kijken. "Zullen we lekker op je bed gaan liggen? Dat lijkt mij veel comfortabeler."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia.

avatar

Aantal berichten : 1118
Registratiedatum : 03-07-13
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 9:31 am

Julia keek hem ilefjes aan. Ze was ontzettend blij hem toe zien. Ze grinnike even toen hij zei dat ze er altijd sexy uit zag en ze bloosde toen hij haar naar zich toe trok. Helemaal toen hij speels in haar kont kneep. Met het schaamrood op de kaken liep ze snel voor hem uit haar kamer in. Ze was knalrood en knikte. Ze wist niets uit te brengen. Ze werd nooit op die manier aangeraakt en al helemaal niet door een jongen. Dus om maar iets om handen te hebben begon ze dingen te verplaatsen en keek soms naar hem. Dit maakte haar veel te verlegen. "Het bed is prima." Mompelde ze en ze pakte wat extra kussens om gemakkelijker te gaan zitten. Ze was nog net niet helemaal rood maar haar vingers trilden wel door de zenuwen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 9:51 am

Hij zag hoe haar hoofd de kleur kreeg van een tomaat. Hij beet nerveus aan de binnenkant van zijn wang. Hij deed toch niets uit wat zij niet leuk vond toch? Gelijk kwam de onzekerheid en hij nam een beetje afstand. "Oké..." sprak hij zachtjes uit en ging rustig op bed zitten. "Ik zal even mijn schoenen uit doen en don't worry ze ruiken naar bloemetjes." grapte hij. Hij glimlachte een beetje nerveus en zag dat haar vingers trilden. "Sorry Julia... Heb ik iets gedaan dat je niet prettig vond? Ik zal er echt opletten." Hij keek met een verlegen gezicht naar de kussens. Hij wist zich zo geen houding te geven in haar buurt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia.

avatar

Aantal berichten : 1118
Registratiedatum : 03-07-13
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 9:55 am

Julia had de kussens neergelegd en keek hem aan. "H-Het was wel prettig alleen.." Ze bloosde, hoe kon ze dit nou zeggen? Hij had vast al wel met meisjes in bed gelegen. Ze keek naar het bed. "Ik ben nog nooit zo aangeraakt.." Fluisterde ze zachtjes. Ze keek hem aan en was nog steeds rood. Toen ging ze maar naast hem zitten en keek hem aan. "Ik.. Ik had het gewoon niet verwacht, maar het was niet onprettig." Fluisterde ze hem toe. Zijzelf deed altijd dingen die eigenlijk weinig lichamelijk contact nodig hadden op die manier. Ze was nog nooit verder gegaan dan knuffelen en kussen. Alleen Jace had haar toen zo gezien maar snel duwde ze de gedachte aan Jace weg en keek hem aan. "Sorry.." Fluisterde ze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 10:26 am

Hij voelde de zenuwen door zijn lichaam gieren. Zijn hart leek zelfs in zijn keel te kloppen. Hij was zo bang dat hij dingen mis deed in haar buurt. Zijn klunzigheid of haar aanraken wat ze misschien helemaal niet prettig vond? Hij pakte zachtjes haar hand vast. "Dat weet ik Julia... En misschien moet ik dat ook niet doen want..." Hij probeerde niet te gaan stotteren. "Ik wil dat je je fijn voelt bij mij. En je moet gewoon aangeven wat ik wel mag doen en wat ik niet mag doen. Ik wil niet zoals die gast zijn waar je toen over had verteld. Die eikel. Ik denk wel na voordat ik wat doe. En het belangrijkste is dat wij het samen leuk hebben niet waar?" Hij knuffelde haar zachtjes. "Jij hoeft geen sorry te zeggen maar ik. Zullen we eens kijken naar de films die ik heb meegenomen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia.

avatar

Aantal berichten : 1118
Registratiedatum : 03-07-13
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   zo aug 25, 2013 10:29 am

Julia keek hem aan en hield zijn hand vast. "Jawel, je mag het wel doen. Alleen ik had het gewoon niet verwacht. Ik voel me heel erg fijn bij je." Zei ze zacht. Ze keek hem aan en knikte. "Ik heb het geweldig leuk met je." Fluisterde ze. Ze hield hem goed vast bij de knuffel en kuste zijn wang. "Nee, ik wil niet dat je sorry zegt. Ik vond het lief.. Dat je me sexy vindt.. Dat voelt goed, de meesten vinden me maar een skeletje dus ja..' Zei ze zacht. Ze kroop op zijn schoot en pakte de films die hij mee genomen had. "Oké, daar kunnen we wel even naar gaan kijken." Met een lieve en alweer stralende glimlach keek ze om naar hem. Haar blonde haren vielen langs haar gezichtje en haar groenblauwe ogen keken hem stralend en verliefd aan. "Waar heb je zin in?" Vroeg ze hem en ze bekeek zijn mooie gezicht. Ze was dol op hem
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   ma aug 26, 2013 12:53 am

Dat was een hele opluchting voor hem om dit te horen. "Oké...Dat is een pak van mijn hart. Ik weet soms niet hoe ik mij moet gedragen in bepaalde situaties.... Meestal interesseert mij dat niet en doe ik gewoon wat ik zelf goed vindt. Maar met jou wil ik rekening houden. Dingen doen wat jij zelf ook goedkeurd. " Jeremy streelde met zijn vingers langs haar kaaklijn. Ze was echt zo lief als een engeltje. "Julia jij bent echt een mooi meisje. Ik mag van geluk spreken dat jij om mij geeft. Anderen nemen niet eens de moeite om je te leren kennen. Je bent misschien mager maar dat stoort me niet. Je kunt alleen maar mooier worden" Hij legde de dvd'tjes, gebrande wel op bed. "Ik heb een aantal comedy's, thrillers, fantasy. Now you see me is iets met goochelaars. Die lijkt mij wel heel leuk. Of the Purdge is heel spannend."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia.

avatar

Aantal berichten : 1118
Registratiedatum : 03-07-13
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   ma aug 26, 2013 4:29 am

Julia keek hem aan, de dingen die hij zei waren echt geweldig en van binnen smolt ze helemaal voor hem. Ze keek hem verlegen aan en ging op bed zitten, kroop tegen hem aan en gaf hem wat lieve kusjes. "Bedankt. Dat doet me echt veel." Fluisterde ze en ze keek hem aan. Zacht liet ze haar armen om zijn borst glijden en knuffelde hem genietend. "Je bent echt geweldig Jer." Zei ze en ze duwde hem plat. Liefjes kwam ze boven hem hangen en kuste hem. "Doe maar eentje die jou leuk lijkt dat ga ik even wat drinken voor ons inschenken." Zei ze glimlachend. Ze kuste hem even liefjes op zijn neus en ging toen stralend van het bed af. "Wat wil je drinken Jerrie?' vroeg ze hem en ze wachtte rustig af. Hij was echt geweldig, zo lief voor haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het appartement van Jonah, Daniel, Aiden, Julia, Daykota en Hinata.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 8Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Het RPG :: De Appartementen-
Ga naar: