Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Daniel Atlas

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daniel

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Daniel Atlas   vr jul 05, 2013 7:29 am

De Basis
Naam: Daniel Atlas
Roepnaam en of Bijnaam: Daniel. Bij hoge uitzondering mag je hem Danny noemen. Beslis zelf maar of je het risico wil lopen dat hij boos wordt.  
Leeftijd: 18
Verjaardag: 23 november
Sexe: M
Geslacht: M
Geloof en of Tradities: Hij heeft geen geloof of tradities, eerder gewoontes of routines. Dingen die hij elke dag op dezelfde tijd in dezelfde volgorde moet doen. Bijvoorbeeld voordat hij zijn kamer verlaat neemt hij altijd een pak kaarten mee (dat op zijn nachtkastje ligt in de rechterbovenhoek). Dat schudt hij drie keer voordat hij het in zijn linkerzak stopt.

Innerlijk
Karakter:
Danny is niet iemand waar de meeste mensen graag bij in de buurt zijn. Niet voor een langere tijd in ieder geval. Hij is niet agressief, eng of iets in die richting. Maar hij kan je zeker ongemakkelijk laten voelen.
Hij is ongelofelijk intelligent en weet dat ook heel goed. Dit maakt hem arrogant, hij weet (denkt) dat hij slimmer is dan jij en zal zich ook zo gedragen. Wat natuurlijk heel vervelend en irritant is. Als je met hem praat en hij voelt zich heel erg ongemakkelijk zal hij dat laten blijken door zich als een ongelofelijke eikel te gedragen. Op bijna alles wat je zegt zal hij reageren met een semibeledigende of gevatte opmerking. Als hij dat zo lijkt het misschien zo, maar Daniel is niet gemeen. Het is hoe hij reageert op een onbekende en dus voor hem ‘enge’ omgeving. Dit komt door een aantal aandoeningen die Daniel heeft.
Zo is Daniel heel erg autistisch. Wat als gevolg is dat hij heel slecht is in sociale situaties en vaak niet weet hoe hij zich moet gedragen, daarom is hij liever alleen. Hij houdt heel erg van structuur en heeft hij bepaalde routines die hij moet uitvoeren. Anders krijgt hij een paniekaanval.  Ook vertrouwt hij hierdoor mensen niet zo. Bijvoorbeeld als iemand anders een deur op slot doet wil hij zelf nog controleren of die deur wel op slot zit. Ook geeft hij mensen liever geen hand. Dit gaat niet zo goed samen met zijn anxiety (sociale fobie).
Misschien heb je wel eens gehoord dat autisten vaak obsessies met iets hebben, bijvoorbeeld treinen. Voor Daniel is dit magie, vooral in de vorm van kaarttrucjes. Hier is hij al mee bezig zover hij zich kan herinneren en je kunt dus wel zeggen dat hij er heel erg goed in is. Het is iets dat hem rustig maakt en als hij er een tijdje niet mee bezig kan zijn krijgt hij een paniekaanval. Als hij hiermee oefent is hij ongelofelijk geduldig en kan hij hetzelfde trucje uren lang opnieuw doen. Ook hij is hij heel nauwkeurig en perfectionistisch. Alles moet perfect gaan. Het is niet raar om hem ergens in een hoek te zien zitten terwijl hij helemaal opgaat in zijn kaarten.
Zoals je hierboven allemaal kan lezen is het niet gemakkelijk om met Daniel om te gaan. Maar dit betekent niet dat hij een vervelend persoon is. Alleen dat zolang hij zich niet op zijn gemak voelt bij je, hij zich raar en vervelend zal gedragen. Het duurt even voordat je zijn vertrouwen hebt, maar zodra dat zo is zal hij zich figuurlijk aan je vast klampen.
Relaties: Jesse heeft nog nooit een vriendinnetje gehad, net zoals hij nooit echt vrienden heeft gehad. Hij is er ook niet naar op zoek of mee bezig.
Zwakke punten: alles waarbij je sociale vaardigheden bij nodig hebt
Talenten: kaartrucjes (en vergelijkbare dingen) en hij is heel intelligent

Afkomst
Geboorteplaats: Manchester, hier is hij ook opgegroeid.
Familie: Hij heeft allebei zijn ouders nog maar hij is enigskind. De band met zijn ouders is niet perse slecht en zijn ouders houden heel veel van hem. Maar Daniel toont affectie bijna niet en de relatie tussen hem en zijn ouders is redelijk gespannen. Hij gaat wel elke zomer naar huis.

Status
Situatie: Zijn autisme/anxiety
Therapie: ja, drie keer per week
Buitenschoolse clubs: -
Status: als de weirdo die altijd met zijn kaarten bezig is

Uiterlijk
Lengte: 1.80
Bouw van het lichaam: slungelig, hij heeft amper vet en amper spieren.
Beschrijving haar: het is lichtbruin en zit meestal wat slordig. Of het steil of krullend is hangt af van het weer.
Beschrijving Ogen: grijsblauw
Kledingstijl: heel erg comfortabel. Het liefst zou hij de hele dag door in zijn pyjama rondlopen, maar hij is zich er van bewust dat dat niet zo’n goed idee zou zijn. Dus doet hij het maar met een t-shirt, spijkerbroek en gympen.
Opvallend aan Uiterlijk: zijn uiterlijk is niet zo heel opvallend, maar je kunt hem herkennen aan het pak kaarten dat hij vaak in zijn handen heeft.

Extra
Verleden: Daniel is altijd een buitenbeentje geweest, maar nooit echt gepest. Op school ontweken kinderen hem gewoon omdat hij ‘raar’ was. Dat vond hij zelf prima want hij andere mensen maakten hem toch alleen maar nerveus. Al is hij heel erg slim kwamen zijn leraren daar pas later achter omdat hij nooit echt deed wat hij moest doen. Hij was een lastig kind op school en thuis. Zo lastig dat zijn ouders, hoewel ze van hem houden net zoals andere ouders, het niet aan konden en hem naar Robinsons Academy hebben gestuurd.
Extra: hij praat heel snel

Plaatjes:New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carlos

avatar

Aantal berichten : 290
Registratiedatum : 22-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Daniel Atlas   vr jul 05, 2013 8:07 am

het innerlijk is nog iets te kort
(dat was sarcasme)

goedgekeurd!! hij is cutesy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carlos

avatar

Aantal berichten : 290
Registratiedatum : 22-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Daniel Atlas   vr jul 05, 2013 8:07 am

ik ga trouwens nu kijken voor de links!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daniel

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Daniel Atlas   vr jul 05, 2013 8:37 am

Yay ^_^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Daniel Atlas   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Daniel Atlas
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: