Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Arianne Aurora Pentragon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arianne

avatar

Aantal berichten : 35
Registratiedatum : 14-08-13

BerichtOnderwerp: Arianne Aurora Pentragon   wo aug 14, 2013 8:04 am

Naam: Arianne Aurora Pentragon
Roepnaam en of Bijnaam: Bijna iedereen noemt haar gewoon bij haar volledige voornaam. Slechts een enkeling noemt haar Rianne al maakt ze daar geen probleem van.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 9 januari
Sekse: Vrouw
Geslacht: Vrouw
Geloof en of Tradities: Arianne is gedoopt, maar gelooft eigenlijk niet. Ze is atheïstisch

Innerlijk

Karakter: Arianne is schizofreen. Veel mensen denken dat ze dan meteen een dubbele persoonlijkheid heeft maar dat is bij haar niet het geval, nee Arianne ziet mensen die er niet zijn. Als kind dacht ze natuurlijk dat dit echte mensen waren, maar later besefte ze dat zij de enige was die hen kon zien en die met hen kon spreken dus ze wist dat er iets aan de hand was. Toch is ze haar hersenspinsels nooit gaan negeren wat voor nog meer problemen zorgde. De meerderheid van de mensen die ze ziet en de stemmen die ze hoort doen niets verkeerd, maar dan zijn er nog de kwade stemmen die haar meestal tot waanzin drijven en vandaar dat Arianne naar Robinson academy gestuurd is. Het is dus niet ongewoon dat je dit meisje in zichzelf hoort praten, al probeert ze dit toch zoveel mogelijk voor anderen te verbergen omdat ze niet wilt dat mensen denken dat ze gek is. Ze is een erg zelfstandig meisje dat zich meestal op de achtergrond houdt en niet graag opvalt. Ze vertrouwt ook moeilijk anderen en wanneer ze iets in haar hoofd haar kan ze koppig blijven doorzetten tot ze haar doel bereikt heeft. Vaak heeft ze een nogal wisselende stemming die kan afhangen van de stemmen in haar hoofd.

Relaties: Arianne valt op jongens, maar eigenlijk ziet ze een relatie met iemand niet echt zitten vanwege haar 'ziekte'. Ze weet maar al te goed dat een echte jongen haar nooit zo goed zal begrijpen als haar gefantaseerde personen en dit maakt het voor haar lastig om een relatie met iemand te beginnen.
Zwakke punten: Arianne houdt haar schizofrenie zo goed mogelijk geheim, vooral omdat haar ouders het beeld van een perfect gezin willen scheppen en een gek zoals zij daar dus niet in past. Wanneer iemand hier dus over begint kan ze enorm kwaad worden. Toch is het omgekeerd ook hetzelfde en kan ze er ook niet tegen wanneer mensen haar uitlachen omdat ze met niet-bestaande mensen spreekt.
Talenten: Arianne kan erg goed tekenen, heeft altijd al ballet gedaan en speelt piano.

Afkomst

Geboorteplaats: Arianne komt uit Schotland
Familie Ariannes ouders zijn beiden nogal rijk en ze heeft ook nog een helemaal normale broer. Haar ouders zijn altijd aan het werken en hebben nooit tijd voor hen en sinds ze erachter zijn gekomen dat Arianne waanbeelden heeft en ze dus mooi hun perfecte gezinnetje verpest is hun relatie er niet veel beter op geworden.

Status:

Situatie: Haar ouders wouden van hun gekke dochter af. Ze hebben nooit willen toegeven dat ze echt 'ziek' was en dit leek hun uiteindelijk de beste oplossing.
Therapie:Ja
Buitenschoolse clubs: Nog niet, maar wie weet.
Status: Omdat ze haar ziekte tot nu toe goed geheim heeft kunnen houden zien de meeste leerlingen haar niet staan of gewoon als een van de zovele leerlingen. Geen nerd, geen rebel, maar ook niet populair, gewoon een koningin van de middelmatigheid.

Uiterlijk

Lengte: 1m80 (Lang voor een meisje)
Bouw van het lichaam: Ze is slank en erg lenig dit komt doordat ze al van haar 5 jaar ballet lessen volgt.
Beschrijving haar: Ze heeft heel donkerbruin golvend haar dat tot iets onder haar borst valt.
Beschrijving Ogen: blauw
Kledingstijl: Ze heeft niet echt een speciale kledingstijl, onopvallend en casual.
Opvallend aan Uiterlijk: Wanneer ze make-up draagt schenkt ze vooral aandacht aan haar ogen.


Extra

Verleden: Toen ze klein was had Arianne enorm veel fantasievrienden en haar ouders vermoeden nog niet dat er iets mis was. Dat begon pas toen ze later op 10-jarige leeftijd nog steeds met ontzichtbare mensen praatte en soms gewoon dingen kapot smeet of op de muur tekende en dan al uitvlucht dingen zei als "Maar Roger vond het een goed idee" of "Ze wouden niet ophouden tot ik het gedaan had". Daarom lieten ze haar in alle discretie onderzoeken en bleek dat ze schizofrenie had, maar dit kon met de nodige medicatie verholpen worden. Arianne wou deze natuurlijk niet nemen want van ze hield van het merendeel van de mensen die ze fantaseerde en dus maakte ze een deal met haar ouders. Ze zou geen medicatie moeten nemen, maar ook nooit in het openbaar tegen een van haar verzonnen figuren spreken. Haar ouders gingen akkoord, maar haar aanvallen werden erger en erger tot ze zelfs iemand aanviel en er zich daarna niet veel meer van herinnerde en daarom zit ze nu op deze school.
Extra: Haar meest voorkomende verzonnen personen zijn Laurel (die als een oudere zus voor haar is en enorm hard op haar lijkt) en Klaus (Een jongen die een paar jaar ouder is als zij).

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlin

avatar

Aantal berichten : 381
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Arianne Aurora Pentragon   wo aug 14, 2013 8:09 am

goedgekeurdd ovo

_________________


Where will you be waking up tomorrow morning?
Out of the backdoor, God damn
But I love you anyway.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Arianne Aurora Pentragon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: