Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nemesis Sarris

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nemesis

avatar

Aantal berichten : 43
Registratiedatum : 06-06-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : de Bristol

BerichtOnderwerp: Nemesis Sarris   ma jun 17, 2013 3:14 am

 De Basis

Naam:  Nemesis Sarris (Nemesis is de godin van de wraak)
Roepnaam en of Bijnaam: Nem
Leeftijd:
17
verjaardag:  14-02
Sexe:
 female
Geslacht:
female
Geloof en of Tradities: Nemesis is Griekse, daarom heeft ze wel wat Griekse tradities. Zo heeft ze altijd een amulet bij zich wat haar moet beschermen tegen het boze oog. Dinsdag de 13e is voor haar een ongeluksdag. Verder zal ze nooit een mes aangeven als iemand haar erom vraagt maar het netjes voor hem/haar neerleggen.

Innerlijk

Karakter: Nemesis is een hard en brutaal meisje. Door haar harde buitenkant schrikt ze mensen af, laat dat nou juist precies de bedoeling zijn. Nemesis wil niemand dicht bij zich laten komen omdat ze al haar hele leven alleen is. Ze vind dus dat ze zichzelf moet kunnen redden en dat ze niemand nodig heeft. Ook wil ze niet dat iemand weet wat er met haar aan de hand is. Als iedereen maar denkt dat ze een losbandige, lastige puber is, is het goed. Diep van binnen is Nemesis niet zo stoer en hunkert ze naar de aandacht van wie dan ook. Als er maar eens iemand was die haar gewoon een keer een knuffel gaf. Maar net zo snel als ze zoiets bedenkt komt er een stem opzetten die haar uitkaffert voor zwak en zielig. Nemesis heeft ook een minder waardigheidscomplex door haar psychische probleem. Door haar schizofrenie ziet ze zichzelf als een niets nut. Hierdoor is ze ook snel aangebrand en heeft ze last van woedeaanvallen (zie situatie).

Relaties: Nemesis zou best wat liefde kunnen gebruiken, maar helaas kan ze zichzelf niet bloot geven. Hetero.
Zwakke punten: ze is snel aangebrand

Talenten: fotograferen en sporten.

Afkomst


Geboorteplaats: Griekenland,  Kreta, Rethimno
Famili
e Nemisis is wees en heeft dus geen familie meer.

Status:


Situatie: Ze is wees, maar verder kampt ze ook met wat psychische problemen. Zo heeft ze last van paranoïde schizofrenie. Bij deze vorm van schizofrenie treden wanen en hallucinaties op de voorgrond treden. In haar geval zijn dit gehoorshallucinaties. Ze hoort stemmen die commentaar geven op haar. Dit veroorzaakt problemen met haar stemming, zo is ze snel prikkelbaar, heeft ze last van woedeaanvallen, angstreacties en achterdocht.
Therapie: Ja
Buitenschoolse clubs:
fotografie club
Status:
Ze zien Nemesis als een gesloten, brutaal meisje, ze weten niet wat er in haar omgaat en wat er met haar aan de hand is.

Uiterlijk


Lengte: 1.50
Bouw van het lichaam:
Ze is erg klein en dun. Ze ziet er breekbaar uit.
Beschrijving haar:
lang, donkerbruin zwart haar.
Beschrijving Ogen:
Ze heeft grijze, doordringende ogen waar niks in te lezen is.
Kledingstijl:
Ze heeft een opvallende kledingstijl
Opvallend aan Uiterlijk:
Ze heeft een lichte huid.


Extra


Verleden: Nemesis is wees en woont dus al zo’n beetje heel haar leven op Robinsons. Haar leven van daarvoor kan ze zich niet meer herinneren. Het enige wat ze weet is dat ze Grieks is, waar ze vandaan komt, wanneer ze geboren is en dat haar ouders zijn omgekomen bij een of ander ongeluk.
Extra:
Ze rookt, ze snijdt

Plaatje:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nemesis Sarris
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: