Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Appartement 6

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Cam

avatar

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Appartement 6   vr sep 13, 2013 10:24 pm

Cam grinnikte toen ze de opmerking terug plaatste. 'Touche,' zei hij met een scheve glimlach. Het was opmerkelijk hoe de sfeer tussen hen plotseling van vijandig en ingewikkeld naar vrolijk en vriendschappelijk was verschoven. Cam was er zeker niet rouwig om al voelde hij ergens in zijn hart nog de pijn om te zien hoe erg Leila op Miranda leek, maar het besef was gekomen dat ze daar niets aan kon doen en dat Cam het haar niet kwalijk mocht nemen.
Cam was inmiddels begonnen met het maken van een saus, saffraansaus om precies te zijn. Het was ingewikkeld om te maken maar als je het eenmaal onder de knie had was het goddelijk. 'Vanavond staat op het menu spaghetti met garnalen en saffraansaus,' zei hij met een glimlach tegen haar. Hij had het gerecht geleerd van zijn moeder, niet gek want hij was nu eenmaal Italiaans.  Hij roerde kort door de saus en pakte toen een snijplank, deze gaf hij aan Leila. 'Kom, maak jezelf nuttig en snij deze groentes even,' zei hij met een scheve glimlach tegen haar, daarna duwde hij zijn heup terug tegen die van haar met eenzelfde brutale en uitdagende blik.

Een paar uur later:
Nadat ze hadden gegeten en al hun spullen weer opgeruimd hadden waren ze samen op de bank neergeploft en hadden een of andere oude film opgezet. Cam merkte dat de alcohol al redelijk naar zijn hoofd begon te stijgen en toch zette hij het glas met de cocktail die Leila had gemaakt weer aan zijn lippen. Het was gezellig met haar, zo zonder verplichtingen. Zonder dat er meer moest zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

avatar

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Appartement 6   za sep 14, 2013 8:13 am

Leila had inmiddels er net een teveel op. Vrolijk als ze was hing ze tegen hem aan. Kriebelde ze soms plagend zijn buik en lachtte vrolijk. Ze keek hem aan en toen er bij de film een hevige vrijpartij kwam keek ze op naar hem. Ze moest even giechelen. Vrolijk keek ze naar Cam en boog zich naar hem toe. Haar vibgersplagend over zijn borst laten lopen. "Dat wil ik ook wel. Dat is interessanter dan deze film.." fluisterde ze in zijn oor waar ze een kusje op drukte. "Of heb je nog niet genoeg gedronken?" fluisterde ze giechelend in zijn oor
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cam

avatar

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Appartement 6   zo sep 15, 2013 3:55 am

Cam had zeker genoeg gedronken, hij leunde dan in eerste instantie naar Leila toe om haar verzoek in te willigen. Net voordat zijn lippen op die van haar kwamen bedacht hij zich ineens. Het klopte niet, het gevoel klopte niet, een bepaalde angst, paniek, nam bezit van zijn lichaam. Een beetje ruw duwde hij Leila weg. 'Nee,' zei hij tegen haar. 'Sorry, maar ik kan dit niet,' zei hij toen weer. Hij schoof zo ver mogelijk van haar weg, zo ver als de bank dat toeliet.
Totaal ontnuchterd keek hij weer naar de televisie, zijn blik strak, zijn houding gespannen. Hij voelde zich vreemd, aan de ene kant was het heel gemakkelijk geweest om gewoon mee te gaan met Leila. Het voelde goed om bij haar te zijn, maar een stemmetje in zijn hoofd bleef zeuren, maar niet op een duidelijk manier helaas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

avatar

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Appartement 6   zo sep 15, 2013 6:49 am

Ze was er bijna, zo dichtbij dat ze zijn lippen wel kon proeven. Tot hij haar ruw wegduwde. Hij kon het niet? Wat kon hij niet? Een hele avond met haar flirten maar haar dan niet zoenen? Leila keek hem aan, haar lichtgroene ogen gaven duidelijk aan dat ze probeerde te bedenken waarom ze afgewezen werd, ze werd nooit afgewezen. "Heb je al een vriendin? Of ben je gay?" Vroeg ze, dat waren de enige twee opties die ze kon bedenken en ook de enige twee die ze ooit zou accepteren van een jongen die zo met haar geflirt had. Anders zou ze zeer beledigd zijn. Leila bekeek hem en stond op. Ze gooide haar glas leeg in de keuken en bleef even in de deuropening staan om naar hem te kijken. Na zijn antwoord zou ze naar haar slaapkamer gaan, de behoefte om met hem in een ruimte te zijn was verdwenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cam

avatar

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Appartement 6   zo sep 15, 2013 7:20 am

Cam was verward, vanochtend nog had hij haar proberen te vermijden omdat ze zoveel op zijn zusje leek, nu had hij zich in deze situatie gemanoeuvreerd waarmee hij niet zoveel kon. 'Nee, ik heb geen vriendin, en ik ben ook niet gay,' stamelde hij. Hij was inmiddels ook opgestaan, hij wilde de kamer uitvluchten zodat hij niet geconfronteerd werd met Leila, het was zeer verwarrend voor. 'Ik moet gewoon nadenken, sorry,' zei hij nog voordat hij naar de jongensslaapkamer verdween.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Appartement 6   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Appartement 6
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Het RPG :: De Appartementen-
Ga naar: