Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Violet Gardiner

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Violet.

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 12-07-13

BerichtOnderwerp: Violet Gardiner   vr jul 12, 2013 7:38 am


Naam: Violet Rosanna Gardiner
Roepnaam en of Bijnaam: Violet of Vi
Leeftijd: 18
Verjaardag: 27 november
Sexe: Vrouw
Geslacht: Vrouw
Geloof en of Tradities: Violet gelooft in zichelf en wetenschap.

Innerlijk
Karakter: Violet is slim, intelligent, pienter of hoe je het ook wilt noemen. Ze houdt zich vast aan logica en feiten, dat zijn volgens haar de enige twee zaken waardoor het leven enigszins leefbaar wordt. Violet vindt dat als je er nog allerlei dingen bij gaat halen als geloof en bijgeloof, je dan alles veel ingewikkelder maakt dan het is. Ze heeft heus wel respect voor mensen die geloven, alleen snapt ze het niet. Alleen waar bewijs voor is, bestaat.
Ondanks haar nuchtere en down-to-earth-houding, is Violet erg creatief. Als klein meisje wilde ze altijd uitvinder worden en ook nu nog knutselt ze met het minste aan materiaal de meest handige hebbedingetjes in elkaar. Stoor Violet niet als ze daarmee bezig is, want Violet kan maar één ding tegelijk. Ze vindt zelf dat ze uitstekend kan multitasken, ze is tenslotte een vrouw, maar niets is minder waar. Zo gauw Violet uit haar concentratie raakt, mislukt hetgene waar ze mee bezig is of moet ze zich weer helemaal herpakken.
Violet is een perfectionist en wil altijd afmaken waar ze mee bezig is. Neem bijvoorbeeld het opruimen van haar kamer: dat moet in één dag gebeuren. Achter elkaar. Met pauzes van hoogstens vijf minuten. Ze weet van aanpakken en is daar heel resoluut in. Violet kan zomaar de hele tijd stil zijn geweest en dan ineens een besluit hebben genomen en de leiding op zich nemen.

Relaties: Violet valt op jongens. Dat neemt ze aan tenminste. Want Violet is niet vaak verliefd, eigenlijk nooit. Dat zorgt alleen maar voor verwarring in haar rationele brein. Kijken naar jongens doet ze uiteraard wel, want Violet is en blijft een meisje. Ze kan ook niet omgaan met flirtende jongens, ze kapt ze altijd af, terwijl ze het stiekem best wel leuk vindt om aandacht te krijgen.
Zwakke punten: Multitasken. Violet kan ab-so-luut geen twee dingen tegelijk...
Talenten: Maar áls ze zich goed weet te concentreren, wat ze dan weer wel heel goed kan, lukt datgene waar ze mee bezig is ook vrijwel altijd. Violet kan goed handige apparaatjes of andere dingetjes in elkaar knutselen. Ze maakt haar eigen pennen, om maar een voorbeeld te noemen.

Afkomst
Geboorteplaats: Parijs, terwijl haar ouders daar op vakantie waren. Violet is opgegroeid in Harwich, Engeland.
Familie: Violets ouders zijn omgekomen in een enorme brand die hun hele huis in de as heeft gelegd. Vanaf haar veertiende verhuisde ze daarom van voogd naar voogd, samen met haar jongere broertje Klaus(nu 16) en zusje Sunny(nu 5). Nu ze achttien is, heeft ze echter het enorme fortuin van haar ouders geërfd en daarmee een huis gekocht waar zij tot voor kort met haar broertje en zusje woonde.

Status
Situatie: Door de dood van haar ouders en vele mislukte therapiesessies, werd Violet als ongeschikte voogd over haar broertje en zusje beschouwd. Ze zit op Robinsons' op advies van haar maatschappelijk werker. "Dezelfde klootzak die mijn enige familie van me afpakte", in Violets woorden.
Therapie: Heeft Violet therapie? Ja. Neemt ze het serieus? Nee. Ze ziet het als een lolletje om de therapeuten om de tuin te leiden en ze zo veel mogelijk in verwarring te brengen. Wat dat betreft is Violet heel arrogant. Ze ziet zichzelf als 'hoger' dan de therapeuten en maatschappelijk werkers waar ze mee te maken heeft gehad.
Buitenschoolse clubs: De wetenschapsclub uiteraard. Ze wil niets liever dan een beurs voor een goede universiteit.
Status: Zo'n meisje waarvan de naam de meeste mensen wel bekend voorkomt, maar waar ze dan geen gezicht bij kunnen bedenken. Of andersom: dat meisje dat je wel eens door de gangen ziet lopen, maar waarvan je maar niet kunt onthouden hoe ze heet.

Uiterlijk
Lengte: 1,65
Bouw van het lichaam: Violet is klein en dun. Af en toe zelfs een beetje slungelig. En dat is knap, haar lengte meegerekend.
Beschrijving haar: Violet heeft donker haar op schouderlengte, met slag erin. Als ze iets knutselt of repareert, heeft ze haar haar standaard in een paardenstaart.
Beschrijving Ogen: Lichtbruin met donkere vlekjes
Kledingstijl: Makkelijk en vrouwelijk. Jurkjes zijn er in overvloed in haar kast, maar je zult Violet niet snel zien op hoge hakken.
Opvallend aan Uiterlijk: Niet echt iets, Violets uiterlijk is vrij normaal.


Laatst aangepast door Violet. op vr okt 04, 2013 5:34 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carlos

avatar

Aantal berichten : 290
Registratiedatum : 22-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Violet Gardiner   zo jul 14, 2013 3:07 am

Goedgekeurd

_________________
I feel the love and I feel it burn
Down this river, every turn

Lately, I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Violet Gardiner
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: