Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Het zwembad

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
AuteurBericht
Joe.

Joe.

Aantal berichten : 332
Registratiedatum : 17-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   di aug 20, 2013 9:46 am

Ja doe ik c:

Joe liep met hem mee, tevreden en genietend. Hij genoot van het geheimzinnige gelach en de ondeugendheid. Genietend keek hij even naar Jimmy en liep met hem mee. Het was een apart gevoel dat hij had, hij had normaal nooit het gevoel dat hij iets met een andere man wilde doen maar dit maar vond hij het geweldig, alleen het idee al. Het gaf hem een spannend gevoel van binnen en zacht beet hij op de binnenkant van zijn wang. Wel wilde hij eerst wat drank naar binnen hebben gegooid voor hij ook maar echt ergens aan zou beginnen, buiten de vriendschap met Jimmy dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 01, 2013 1:33 am

New
--
Met een snelle duik kwam ze terecht in het water. Genietend zwom ze iets door waarna ze weer boven water kwam. Ze opende haar ogen en zwom weer naar de kant, ze was weer helemaal wakker. Een glimlach speelde rond haar lippen. Ze had net Jordi weer mogen zien en er werd nagedacht om hem te laten blijven bij haar hier op Robinsons, natuurlijk zou dat eerst overlegd moeten worden met de mensen van Robinsons zelf maar haar ouders wilden dat ze meer zelfstandigheid met de jongen kreeg dus zou hij, als het lukte, drie van de vier weekdagen bij haar zijn. Ze kon haar geluk niet op bij dat nieuws. Maar ze besefte ook dat ze zich dan voorbeeldig zou moeten gedragen en daar was ze niet heel goed in. Rustig klom ze het water uit en trok snel haar bikinibroekje iets op. Het was een knalgele die mooi afstak tegen haar gebruinde huid. Glimlachend keek ze even rond, het was heerlijk hier en ze liet naar de strandstoel die ze bezet hield met een grote handdoek en opvallende tas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cam

Cam

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 01, 2013 8:21 am

Cam liep met een zelfverzekerde pas het zwembad binnen. Hij had zijn zwembroek al aan en zijn gespierde bovenlijf was ontbloot. Over zijn schouder hing een handdoek. Zijn gezicht werd gesierd door een eveneens zelfverzekerde glimlach. Hij keek eventjes kort naar het water en gooide zijn handdoek toen op een van de stoelen die langs het zwembad stonden. Hij lette niet echt op de andere mensen die in het zwembad waren, hij kwam gewoon eventjes zijn hoofd leeg maken.
Zijn ouders hadden hem en Miranda vroeger aangemeld bij de zwemclub, in de hoop dat er ergens in hem toch een sportieve kant omhoog zou komen. Miranda was een hartstikke goede zwemster geweest, hijzelf kon ook aardig zwemmen maar hij was niet echt strijdbaar ingesteld, wat toch echt nodig was voor wedstrijden. Hij sloot zijn ogen kort en probeerde aan iets anders te denken.
Hij ging op een van de startblokken staan en dook met een soepele duik het water in. Zodra het water hem omsloot begon hij te zwemmen, een vlinderslag. Een slag die niet veel mensen goed uit konden voeren maar het lukte hem om foutloos door het water te glijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 01, 2013 8:38 am

Ze zat net en bekeek met een tevreden glimlach de jongen die binnen kwam, die zag er goed uit. Ze had net haar tijdschrift gepakt maar liet het alweer vallen. Ze pakte even een flesje water, kort dronk ze wat en volgde toen met haar lichtgroene ogen de knappe jongen. Ze bleef zitten en keek vanachter haar tijdschrift naar hem. Hij zwom ontzettend goed en na even, besloot ze zelf ook te duiken. Ze liep naar de duikplank toe, haar ogen zagen blikken van sommige jongens en genietend keek ze dan ook voor zich uit. Ze wist dat ze er goed uit zag en daar genoot ze van. Toch stond ze op de duikplank en sprong even waarna ze het water in dook. Ze glimlachte en zwom rustig weer, ze genoot van het duiken. Hoe ze heel diep ging en dan met het gevoel van een meermin omhoog kwam, zo dacht ze vroeger altijd en glimlachend keek ze even rond. Of ze de jongen kon zien, waarna ze maar rustig begon te zwemmen en genoot van het water om zich heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cam

Cam

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 01, 2013 8:45 am

Cam vergat zijn hele omgeving. Het enige dat nog bestond was het water om hem heen en de spanning van zijn spieren die hem door het water brachten. Heerlijk bevrijdend was het om zich zo door het water heen te beweging. Na een paar baantjes bleef hij even aan de kant hangen, gewoon om even tot rust te komen en hij keek door het zwembad heen. Hij zag in het water een meisje zwemmen, hij knipperde met zijn ogen. Zijn gezicht vertrok in een lelijke grimas, al zou je als je hem nu ziet waarschijnlijk nog steeds denken dat hij een knap gezicht had. Als hij niet beter had geweten zou dat zo Miranda kunnen zijn, met dat haar, en die gelaatstrekken. Hij schudde zijn hoofd kort. Hij begon illusies te zien, zijn therapeut die hem met de rouwverwerking hielp had hem al gewaarschuwd dat dat kon gebeuren. Maar dit meisje was echt, en ze leek sprekend op zijn zus. HIj draaide zich van haar weg en dook weer onderwater en ging verder met zwemmen. Hij moest het vergeten, waarschijnlijk als hij haar zo zag leek ze voor geen millimeter op Miranda, had ze misschien alleen dezelfde kleur haar. Misschien was ze er wel helemaal niet geweest. Nee, hij wist zeker dat het meisje daar had gezwommen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 01, 2013 8:54 am

Rustig had ze even gezwommen. Waarna ze toch weer naar de kant zwom. Bij het trappetje klom ze eruit. Ze ging op haar strandstoel zitten en ze keek even glimlachend rond. Het was heerlijk hier en ze bond haar natte haren even vast. Een glimlach straalde rond haar roze lippen en haar lichtgebruinde huid was nat van het water. Ze keek verlegen rond. Denkend aan Jordi die ze binnenkort weer zou zien. Het zou haar zo goed doen. In de kleermakerszit ging ze zitten en keek ze even rond. Rustig deed Leila haar gele bikini goed en keek ze vrolijk rond. Toen rommelde ze in haar tas en pakte het tijdschrift er weer uit. Ze bekeek de jongen die weer onder water dook. Geïrriteerd keek ze rond, ze wilde hem zien.. En als ze iets wilde dan wilde ze het krijgen ook. Maar als ze het goed had gezien had hij zijn tas naast haar gedumpt dus hij zou vanzelf die kant op komen en dan zou ze verleidelijk knipperen met haar mooie wimpers en lief lachen. Dan zou ze hem hopelijk kunnen verleiden want dat was wat ze wilde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cam

Cam

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   do sep 05, 2013 7:58 pm

Cam had nog een aantal baantjes gezwommen maar besloot toen het water uit te komen. Hij was hier alleen maar gekomen om voor de lessen nog eventjes snel wat te zwemmen, hij sportte meestal in de ochtend. Dat vond hij fijner voor het wakker worden.
Nu hees hij zichzelf uit het zwembad en schudde kort zijn hoofd toen hij op de kant stond waardoor er allerlei waterspetters in het rond vlogen. Daarna begon hij rustig naar zijn handdoek te lopen die op een van de stoelen lag. Pas toen hij vijf stappen van de stoel verwijderd was zag hij het meisje dat de stoel naast hem had. Het meisje. Het meisje dat zoveel op Miranda leek, in het water had hij nog gedacht dat het schijn was geweest. Maar dit meisje had echt iets weg van zijn kleine zusje. Dezelfde kleur haar, dezelfde ogen. Hij verstijfde iets maar herriep zichzelf toen. Daarna liep hij verder naar de stoel, hij keek expres niet naar haar toen hij zijn handdoek pakte en zich begon af te drogen. Hij wilde nu niet meer op de stoel gaan zitten, hij wilde hier eigenlijk zo snel mogelijk weg rennen, waarschijnlijk was dat aan zijn hele houding te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   vr sep 06, 2013 12:50 am

Ze zag het gebeuren, ze zag hem uit het water komen en volgde hem gedeeltelijk met haar ogen. Tot hij in principe bij haar stond. Maar toen ze zijn houding zag moest ze een slikken. Het leek wel alsof hij een afkeer voor haar had. "Zeg je hoeft heus niet zo'n idiote houding te trekken hoor. Als je iemand niet moet kan je dat ook gewoon verbergen." Zei ze brutaal tegen hem. Haar lichtgroene ogen keken naar hem. Nou daar ging haar plannetje om hem te verleiden maar als het zo moest dan hoefde het ook helemaal niet. Er was niets mis met haar en dat wist ze zelf heel erg goed en dan hoefde deze jongen niet te denken dat hij zo'n houding aan kon nemen tegen haar terwijl hij haar niet eens kende. Dan was Leila ook brutaal genoeg om daar wat van te zeggen. In de hoop dat ze dan de jongen maar nog meer zou afschrikken. Ze wilde dan ook niet toegeven dat ze het echt jammer vond dat hij deze houding aannam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cam

Cam

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   za sep 07, 2013 10:15 pm

Cam droogde zich af en hoorde toen het meisje praten. Zijn schouders verstrakte, hij had niet gedacht dat het meisje tegen hem zou gaan praten. Hij voelde zich schuldig over het feit dat hij zich zo gedroeg, het meisje had immers niets mis gedaan. Alleen kon hij het niet aan om iemand te zien die zo sprekend op zijn zus leek, het verdriet was gewoon te diep.
Heel langzaam draaide hij zich naar het meisje toe, zijn gezicht stond somber. In zijn ogen stond een blik waarin verschillende emoties de boventoon wilde voeren, verdriet, woede, angst, schuldgevoel. 'Sorry,' zei hij alleen maar. Daarna draaide hij zich weer weg. Sloeg zijn handdoek over zijn schouder, pakte zijn spullen en begon naar de deuren van het zwembad te benen. Het maakte hem niets uit wat iedereen van hem dacht momenteel hij wilde alleen zo snel mogelijk van dit meisje weg. Terwijl hij wegliep hoopte hij dat hij haar nooit meer zou zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   vr sep 13, 2013 6:56 am

De zomer was alweer voorbij. Je merkte aan de regenbuien dat het al herfst begon te worden. Daarbij de koude wind en constant donkere lucht hielp er niet beter op. Maar een koude duik zou de jongen goed doen. Hij zat namelijk onder de sneeën en brandwonden wat hij zichzelf had aangedaan. Zelfverminking. Hij wilde voor nu even de pijn niet voelen en sprong met zijn zwembroek het zwembad in. Hij verwachtte toch niet dat iemand kwam. Hij klapperde eerst door de kou maar naarmate hij langer in het zwembad zwom werd het minder. Je lichaam went aan de temperatuur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   vr sep 13, 2013 11:21 pm

Jimmy was best blij dat de school over een binnenbad beschikte. 's Winters had hij echt geen zin om buiten zijn zwemtraining te hebben. Die had hij dus net gehad. Vandaar dat hij volledig uitgeput in zijn strakke zwembroek, want hij had ook gewoon een bermuda, op een strandstoel lag. Op het zwarte ding stond in felgroene letters zijn naam. Anders had hij natuurlijk een probleem als hij zwom in deze broek. Af en toe keek hij naar het bad, waar hij net Jeremy had gezien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   za sep 14, 2013 11:56 pm

Wat gaf dit een zelfvoldoening. Voor heel even voelde hij geen pijn. Heerlijk. Ook al koesterde de jongen geen haat jegens pijn. Hij vond het aan de ene kant wel fijn. Snijden en zichzelf verbranden gaf hem ook een... lekker gevoel. Echt ziek. Maar snijden en zichzelf brandde zorgde ervoor dat al zijn problemen weggingen uit zijn gedachten. Dat hij minder deed piekeren. Hij kwam het zwembad weer uit. Hij trilde van de kou maar dit was goed. Nu naar binnen zwembad. Hij ging naar binnen en keek verbaasd toen hij iemand zag liggen. Hij kende die persoon. Was dat Jimmy?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 15, 2013 6:46 am

Jimmy wist nog wat hij zich met Jeremy voor had genomen, maar vond het vervelend dat hij Julia's vriendje was en hij wilde haar niet nog meer kwetsen. Hij was er nog niet van op de hoogte dat het uit was tussen die twee, want dan zou hij nu weer bezig zijn met de jongen ervan te overtuigen dat hij de komende nacht met hem door moest brengen. Misschien alleen om het eens te proeven, maar Jim zou er dan voor zorgen dat hij de lol van ONS'jes ging begrijpen. Onwillekeurig zorgde hij er toch voor dat zijn gespierde lichaam goed te zien was, misschien ook voor de andere mensen in het zwembad. Hij draaide op zijn zij en door de strakke zwembroek waren ook de strakke billen goed te zien Razz . Maar Jeremy keek hij met zijn blauwerdanblauwe ogen aan, zodat die haast wel gedwongen moest zijn om op de ligstoel naast die van hem te komen liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   zo sep 15, 2013 9:44 am

Jimmy is zo cute Very Happy
---
Jeremy wist het nu zeker. Niemand had zo'n ogen als deze jongen. Het was Jimmy. Ze waren zo uniek dat kwam je niet vaak tegen op school. Hij keek even aarzelend om zich heen. Keek hij naar hem? En waarom altijd met zo'n blik die je haast niet kon weerstaan. Hij bekeek het lichaam van Jimmy die er vrij goed uitzag. Gespierder dan de zijne. Veel gespierder. Jeremy was nog bezig met trainen maar dan had hij nog wel even te gaan vergeleken met jimmyboy. Hij kwam naar de jongen toegelopen en liet zijn blik over de billen van de jongen glijden. "Hoi Jimmy." zei Jeremy met een vriendelijke glimlach. Hij ging naast hem liggen op zijn eigen ligstoel. "Alles goed?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   ma sep 16, 2013 3:43 am

Jimmy knikte en groette terug. Met zijn ogen natuurlijk. En op diezelfde manier vroeg hij ook hoe het met Jeremy ging. De manier waarop die op hem af was komen lopen, deed hem eigenlijk wel goed. Sowieso vond hij het leuk om naar de jongen te kijken, een schatje. En wat er kennelijk onder het shirt had gezeten, was ook niet mis geweest. Dat overal sneeën zaten, dat vond Jimmy niet erg. Daar was hij aan gewend geraakt sinds hij hier op school was gekomen. Sommigen hadden daar nou eenmaal behoefte aan, aan pijn en sneeën. En zo had iedereen hier op school wel iets. Met zijn ogen spoorde Jim Jeremy aan om te gaan praten. Hijzelf lag bijna voor pampus, nog uitgeput van de training, en praten ging natuurlijk wat moeilijker in zijn geval.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   ma sep 16, 2013 4:47 am

Jeremy vond Jimmy echt een vriendelijke uitstraling hebben. En deze keer vond Jeremy zijn blik niet zo intens. Dus het maakte de situatie niet zo ongemakkelijk als voorheen. "Met mij gaat het eigenlijk niet zo heel goed. Het is pas uit met mijn vriendin." Een zucht rolde over zijn lippen. "Blijkbaar is mijn denkwijze zo fucked up dat alles bergafwaarts is gegaan. Nog steeds bezig om mensen in bed te krijgen Jimmy?" Het klonk niet verwijtend of afkeurend. Eerder gewoon nieuwsgierig of Jimmy misschien al iemand had gevonden waar hij echt serieus mee bezig was. Of dat hij nog steeds iedere avond iemand anders in bed wilde krijgen. Tja.... Het moest je hobby maar wezen. "Wat heb je gedaan? Je ziet er moe uit."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   ma sep 16, 2013 4:54 am

Eigenlijk vond Jimmy het geweldig nieuws dat het uit was tussen die twee en hij liet Jeremy ondeugend weten dat hij uiteraard nog steeds probeerde mensen in bed te krijgen. Oké, niet proberen, hij kreeg ze in bed. Zijn blik stond deze keer niet in de verleidende stand, nog niet. Hij was dan wel Julia's ex, maar hij had haar verhalen gehoord en had het gevoel dat ze op een manier uit elkaar die ervoor zou zorgen dat het tussen hen niet meer goed zou komen en dat haalde voor Jim het enige probleem weg om Jeremy weer mee te krijgen. Wat er gebeurd was, dat wist hij natuurlijk niet en dat interesseerde hem ook pas als Julia het hem zou vertellen. Maar van die hele denkwijze liet hij niets zien. Hij gebaarde alleen maar naar zijn zwembroek als antwoord en legde met gebaren en zijn blik uit dat hij in het zwemteam zat, dat net had getraind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   ma sep 16, 2013 10:29 am

Jimmy leek het nieuws helemaal niet erg te vinden. Een lampje begon te branden bij Jeremy. Natuurlijk vond Jimmy dat niet erg. De jongen begreep waarom. Jeremy schudde glimlachend zijn hoofd. "Jij bent er echt eentje niet waar. Je hebt trouwens concurrentie. Er loopt hier nog iemand op school rond die met velen naar bed gaat. Hopelijk steelt hij je potentiële bed partners niet weg. " Natuurlijk plagend gezegd. Hij bekeek even de reactie van Jimmy die het niet zoveel leek te boeien. Dus met hem erover praten had niet veel zin. Misschien was het ook maar beter zo. "Ooh je hoort bij het zwemteam. Nooit geweten. Dat zijn wel zware trainingen heb ik zo gehoord."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   ma sep 16, 2013 9:50 pm

Jimmy vond het knap dat Jeremy had gezien hoe hij het nieuws op had genomen. Normaal gesproken liet hij helemaal niets zien van zijn gedachtengang. Hij haalde zijn schouders op, het kon hem inderdaad allemaal niet schelen. Iemand die op dezelfde manier werkte als hij, was extra makkelijk. Onderkend stak hij zijn tong uit naar de jongen, alle bezwaren die hij zou maken, zouden toch niets uithalen. Maar Jim probeerde nog niets bij hem en knikte alleen als antwoord op zijn opmerking over zware trainingen. Het waren ook zware trainingen. Maar voor Jim was dat juist gunstig want het droeg bij aan een zwaar, maar mooi, gespierd lijf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   di sep 17, 2013 9:23 am

Jeremy stak zijn tong terug naar Jimmy uit als reactie. "Dit spelletje spelen kan ik ook hoor." Hij grijnsde eventjes waarbij je zijn mooie, witte tanden zag. Jimmy knikte wat betekende dat de trainingen intens waren. Maar dat zag je ook wel aan Jimmy zijn lichaam. "Maar Jim. Hoe is het met je houtwerken? Je boom moet in de tussentijd al af zijn niet waar? En nog dingen gehoord of meegemaakt in de tussentijd? Of verloopt je leventje op rolletjes?" Ja Jeremy was oprecht geïnteresseerd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   di sep 17, 2013 9:25 pm

Met knikken en blikken gaf Jimmy antwoord op al de vragen. Zijn boom was inderdaad af, helemaal gedetailleerd en zo en sindsdien had hij hem altijd bij zich, om aan mensen duidelijk te kunnen maken waarom hij niet sprak. En hij had veel gehoord en meegemaakt, maar hoe moest hij dat allemaal aan Jeremy gaan vertellen zonder te praten. Hij kon het wel, maar hij stelde zijn blik alleen zo open bij mensen die hij echt heel erg mocht, zoals zijn beste vriend Joe. Op het moment was het eigenlijk alleen Joe. En ja, zijn leven verliep op rolletjes. Al kon Jeremy daar wel nog iets aan toevoegen, maar dat liet Jim nog niet doorschemeren. Straks, dan zou hij die verleidende blik weer in zijn ogen nemen en hij hoopte dat Jeremy het deze keer niet zou kunnen weerstaan. Hij wilde hem gewoon laten zien hoe heerlijk het kon zijn om eens een nacht bij iemand te zijn, zonder dat je verder iets met die persoon te maken hoefde te hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   di sep 17, 2013 11:40 pm

"Mooi mooi. Dus je hebt hem ook bij je? Neem aan in de kleerkamer niet waar? Ik wil hem graag zien straks als je wilt? Ben er echt benieuwd naar." Hij schonk Jimmy een glimlach waarbij je gewoon geen nee kon zeggen. Hij keek nu even naar het binnen zwembad. Zou hij daar nog even een duik in gaan nemen? Hij keek voor kort naar Jimmy. Proberen om zijn blik te ontrafelen. Waar dacht hij aan? "je bent over iets aan het denken maar ik weet niet precies waar."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   wo sep 18, 2013 3:44 am

Jimmy liet merken dat hij het boompje wel zou laten zien, maar nu niet. Hij had nog geen zin om op te staan. Natuurlijk kon hij dat wel, want hij was gewend aan de uitputtende trainingen en daar was hij naar gevormd. Maar futloos kon je er wel van worden en dat was hij dan ook heel erg graag. Vooral omdat hij de volgende dag weer moest trainen en dan ook weer een keer zou turnen. Hij krabde even op zijn hoofd en keek Jeremy daarna weer aan. Zijn blik was geheimzinnig, want zijn gedachten waren van hem en die zouden nooit aan iemand anders tentoongesteld worden als hij dat niet wilde. Het openen van zijn innerlijk was voor Jim heel makkelijk, maar dat deed hij dus nooit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

Jeremy

Aantal berichten : 411
Registratiedatum : 05-07-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   wo sep 18, 2013 8:38 pm

"Lui." Sprak Jeremy op een plagend toontje uit. Natuurlijk wist hij dat Jimmy nu uitgeput was. Jeremy moest ook wat meer gaan dansen. Hij had de laatste tijd niet zoveel aan zijn breakdancen besteed. Erg slecht. Terwijl dat hem juist goed kon afleiden. Jeremy keek hem doordringend aan. Die geheimzinnige blik van Jimmy zorgde er alleen maar voor dat Jeremy wilde weten wat de jongen dacht. "Ik begin nu echt nieuwsgierig te worden. Slecht."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   do sep 19, 2013 2:55 am

Jimmy schonk Jeremy een ondeugende knipoog. Er sprak meer uit dan alleen de raadselachtigheid van zijn gedachten die alleen bij hem bekend zouden blijven. Hij glimlachte en stond met gespeelde moeite op. Hij wenkte Jeremy hem te volgen en lag nog geen seconde later in het zwembad. Natuurlijk kon hij nog gewoon door met alles wat hij zou kunnen doen na een uitputtende training, want de trainingen waren altijd uitputten en zo was hij daaraan gewend geraakt. Nog steeds met een glimlach kwam hij weer boven en hij wachtte op de ander, rustig op zijn rug drijvend. Het was rustig in het zwembad, omdat er maar weinig mensen waren als het zwemteam pas net klaar was met trainen. Een paar van de teamleden waren er nog, maar allemaal liggend op hun stoelen alsof ze volledig uitgeput waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Het zwembad   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het zwembad
Terug naar boven 
Pagina 2 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Het RPG :: Het Landgoed-
Ga naar: