Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Jimmy MacAllan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jimmy.

avatar

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Jimmy MacAllan   do aug 15, 2013 8:54 pm

De Basis

Naam: Jimmy MacAllan
Roepnaam en of Bijnaam: Jimmy
Leeftijd: 17
Verjaardag: 22 september
Sekse: Man
Geslacht: Hij is ook echt een man
Geloof en of Tradities: Hier is hij niet van

Innerlijk

Karakter: Narcistischer dan Jimmy kan bijna niet. Hij weet dat hij er goed uit ziet en maakt daar ook gebruik van. IJdel is hij ook, hij passeert geen enkele spiegel zonder te kijken of zijn haar of de V-hals van zijn shirt nog goed zit. Maar voor je denkt dat hij je bazig uit zal gaan kafferen, dat zal hij juist nooit doen. Jimmy praat niet, gewoon omdat hij dat niet nodig vindt. Alles wat hij denkt is af te lezen uit zijn ogen, bij hem letterlijk de spiegels van zijn ziel. Je hoeft je best niet te doen om te zien wat hij wil zeggen. Maar omdat hij niet praat zijn er niet veel mensen die met hem omgaan, behalve dan ’s nachts. Als men dat wel zou doen, zouden ze erachter komen dat hij een hele aardige, intelligente jongen is. Maar, in zichzelf gekeerd als hij is, laat hij dat niet merken en weet hij mensen makkelijk te manipuleren met zijn hypnotiserend heldere ogen die je altijd strak aan blijven kijken.
Relaties: Jimmy valt op alles, echt alles. Elke nacht een ander lijkt hem een droomleven, hij kan dus ook niet wachten tot hij op zichzelf gaat wonen, want dit bereikt hij niet zo makkelijk op school. Daarbij houdt hij dan ook van een uitdaging, jongens die niet op jongens vallen of iemand die al verliefd is op een ander. De klap in zijn gezicht die hij dan meestal de volgende dag krijgt, doet niets af aan het gevoel van overwinning.
Zwakke punten: Scheldwoorden doen Jimmy niet zoveel, maar wel vindt hij het vervelend als mensen hem alleen maar willen irriteren omdat hij niets terugzegt of doet. En hij haat zonnebrillen. Dan zie je zijn ogen niet en is hij dus eigenlijk stom. (Dat hij niet kan praten)
Talenten: Hij is heel erg sportief, zonder ergens echt in uit te blinken. Hij kan alles gewoon goed, maar niet geweldig. Ook is hij een goede houtsnijder om zijn handen bezig te houden.

Afkomst

Geboorteplaats: Hij komt uit een klein dorpje in Schotland. Als hij zou praten, zou hij dus zo’n leuk accent hebben.
Familie: Thuis wonen zijn ouders en zijn jongere zusje.

Status:

Situatie: Jimmy is nooit gaan praten. Hij kan het wel, met zijn stembanden is niets mis, maar zijn ouders maakten zich toch zorgen en besloten hem hierheen te sturen. Die paar woorden die hij in zijn leven gezegd heeft, deden hen niet op andere gedachten komen. Jimmy vindt het wel best zo, ver van huis heeft hij het gevoel dat hij kan doen waar hij zin in heeft. De verschillende nachtjes houdt hij trouwens verborgen voor alles en iedereen waar hij die niet mee gedeeld heeft. Het zou alleen kunnen dat zijn kamergenoten ervan weten.
Therapie: Nee, therapie heeft weinig zin als je niet praat.
Buitenschoolse clubs: Hij zit bij het zwemteam, onderwater klinkt alles als zijn eigen stilte, maar is ook invaller bij het turn- en atletiekteam. Individuele sporten passen gewoon bij hem.
Status: Als de stille. En mensen die ooit door hem verleid zijn haten hem of vragen zich af waarom hij nooit terug is gekomen.

Uiterlijk
Lengte: 1.79, niet te lang, niet te klein.
Bouw van het lichaam: Hij heeft toch een vrij normaal lichaam. Maar goed, hij is zwemmer en sportief, dus ook heeft hij een redelijke spiermassa.
Beschrijving haar: Hij heeft bruin haar, ’s winters donkerder dan ’s zomers, en houdt van een ondeugend kuifje.
Beschrijving Ogen: Tja, ze zijn blauwer dan blauw. Hij kijkt niet standaard met een bepaalde oogopslag. Zijn ogen laten zien wat je wil. En misschien door het blauwer dan blauw, of toch een soort bepaalde blik die ze hebben, je kan bijna niet weigeren wat ze je vragen. Alleen de mensen met de sterkste wil is dat tot nu toe gelukt.
Kledingstijl: Stoer en sexy. :PEn op al zijn kleren is zijn voornaam genaaid, dat is makkelijker bij het voorstellen.
Opvallend aan Uiterlijk: Zijn ogen. Als hij ze openslaat, is dat het enige waar je nog naar kan kijken.


Extra

Verleden: Jimmy’s leven was saai. Er is nooit aandacht aan hem besteed op de manier zoals hij dat wilde. Iedereen maakte zich altijd zorgen omdat hij niet praatte. Maar hij wilde gewoon als mens behandeld worden. Al die tijd heeft hij zich afgevraagd waarom mensen niet tot het besef kwamen dat hij volstrekt normaal was als hij weer hoge cijfers haalde, bij de top vijf zwemmers eindigde en meer van dat soort dingen. Iemand die geestelijk minder was, zou dat toch niet halen, dacht hij altijd bij zichzelf. Maar inmiddels heeft hij zich erbij neergelegd en hij gaat alleen nog maar echt om met de mensen die zijn stilzwijgen respecteren (en zijn imago niet onderuit zullen halen).
Extra: Ik ben alles al kwijt.

Plaatje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 06-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Jimmy MacAllan   do aug 15, 2013 9:29 pm

Goedgekeurt Smile

_________________
That's what you get when you let your heart win.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

avatar

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Jimmy MacAllan   do aug 15, 2013 9:39 pm

Jeej. Maar goedgekeurt is met een d.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 06-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Jimmy MacAllan   do aug 15, 2013 9:43 pm

O ja weet ik, typefoutje ofzo Smile

_________________
That's what you get when you let your heart win.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Jimmy MacAllan   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jimmy MacAllan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: