Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Hinata Rin Kimiyo

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hinata

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 24-06-13

BerichtOnderwerp: Hinata Rin Kimiyo   ma jul 01, 2013 4:45 am

De Basis
Naam: Hinata Rin Kimiyo
Roepnaam en of Bijnaam: Gewoon Hinata of Hina.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 13 maart.
Sexe: Vrouw
Geslacht: Vrouw
Geloof en of Tradities: Hinata heeft erg veel interesses in Japanse mythologie. Ze gelooft in griezelige legendes zoals Himuro Mansion en Tomino. Ze is erg gevoelig voor geesten en andere paranormale activiteiten, soms lijkt ze zelfs tegen onzichtbare mensen te spreken.

Innerlijk
Karakter: Hinata is een vrij druk persoon, met een open karakter. Ze doet graag mee aan dingen als clubs en groepjes. Ze is een slim persoon dat weet wat er om haar heen gebeurd. Ze vindt het geen probleem om met mensen te praten en luistert ook graag naar ze. Ze komt bijna nooit chagrijnig over, af en toe wat koppig en eigenwijs. Maar zoals bijna ieder persoon in Robinsons, is Hinata vrij krankzinnig. Hinata weet ook heel goed van zichzelf dat ze zo krankzinnig is. Ze praat heel vaak over zichzelf in de derde persoon, zodat het lijkt alsof ze over iemand anders aan het praten is. Ze heeft heel vaak momenten dat ze tegen zichzelf aan het mompelen is. Hinata heeft een nieuwsgierige aard en toont daarom ook heel veel interesse in het onbekende. Ze heeft een voorliefde voor legendes, sages en horror. Ze kan de meest angstaanjagende verhalen vertellen op een heel geloofwaardige manier. Ze is zelf eigenlijk niet angstig, ze vindt het alleen maar leuk.
Relaties: Hinata heeft niet zoveel kennis op het gebied van liefde. Ze is wel eens verliefd geweest, maar dat is nooit wat geworden. Ze is niet opzoek en weet ook niet of een relatie bij haar past. Ze valt op jongens.
Zwakke punten: Hinata is niet goed in wiskundige dingen. En ook al vindt ze het onbekende erg leuk, ze kan super krankzinnig worden als het aankomt op geesten en als ze dingen voelt. Ze grijpt dan met haar handen naar haar hoofd en heeft een soort paniekaanval.
Talenten: Hinata kan geweldig viool spelen en ook aardig zingen. Ze is ook erg goed in het maken van cosplay kostuums of andere kleren.

Afkomst
Geboorteplaats: Hinata komt uit Japan, Tokyo.
Familie: Hinata heeft ouders en een jonger zusje in Japan. Ze heeft geen goede band met haar vader, maar haar moeder geeft erg veel om haar.

Status:
Situatie: Hinata heeft verschillende psychische problemen als een lichte vorm van schizofrenie, paniekaanvallen en krankzinnigheid.
Therapie: Ja, twee keer per week.
Buitenschoolse clubs: Hinata is erg fanatiek als het om clubs gaat. Ze is lid van de Anime/Manga club en een muziek groep waarin ze viool speelt en soms zingt. Graag zou ze van nog meer clubs lid willen zijn zoals de horror club of de mode groep, maar dat wordt iets te veel.
Status: Waarschijnlijk zien mensen haar als het krankzinnige meisje dat altijd verhalen vertelt die je haren recht overeind doen staan. Het meisje dat vaak cosplayed en erg open is.

Uiterlijk
Lengte: 1.60 Niet erg lang, maar ze is er best tevreden mee.
Bouw van het lichaam: Hinata is een vrij dun persoon, maar met haar vormen op de juiste plaatsen. Ze is niet erg sterk gebouwd en heeft dus een vrij gevoelig lichaam.
Beschrijving haar: Hinata heeft lang haar. Het is zacht bruin, licht karamel gekleurd. Ze kleurt haar haar vrij vaak.
Beschrijving Ogen: Ze heeft grote groengrijze ogen.
Kledingstijl: Hinata is erg fashionable. Ze houdt van rokjes en jurkjes. Ze combineert alles met accessoires en mooie schoenen. Ook houdt ze erg van cosplay en ze vindt het niet erg om hier op een random dag in rond te lopen.
Opvallend aan Uiterlijk: Ze ziet er erg jong uit. Ze cosplayt vaak.

Extra
Verleden: Hinata is altijd al zo geweest. Vanaf kleins af aan voelde ze dingen en sprak ze tegen mensen die er niet waren. Ze sprak tegen zichzelf in de derde persoon alsof het heel normaal was. Ze was een soort horror kind. Ze joeg haar ouders de stuipen op het lijf en daarom stuurden ze haar naar verschillende psychologen en ziekenhuizen. Niemand kon haar echt helpen, behalve haar medicijnen geven voor de schizofrenie. Rond de leeftijd van 10, toen haar kleine zusje werd geboren, gaf haar vader het op. Hij keerde zijn rug naar zijn dochter en behandelde haar als een vreemde die ze in huis hadden genomen. Dat deed Hinata erg veel pijn, ook al besefte ze niet erg goed wat ze deed. Ze wist niet wat ze fout deed, voor haar was alles heel normaal. Rond dezelfde leeftijd kwamen de paniekaanvallen als ze iets hoorde, omdat het steeds erger werd. Uiteindelijk werd ze naar Robinsons gestuurd als een soort laatste uitweg.
Extra: Ze gebruikt heel veel "san" "kun" "chan" en andere uiteinden achter de namen van mensen.

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carlos

avatar

Aantal berichten : 290
Registratiedatum : 22-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Hinata Rin Kimiyo   di jul 02, 2013 7:34 am

goedgekeurd Smile (ze is echt een 'cutie')
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hinata Rin Kimiyo
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: