Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kroeg de Toren

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Kroeg de Toren   di aug 13, 2013 7:48 am

Een alles behalve originele naam voor de kroeg die uitkijkt op de torens van de school. Deze kroeg is door een oudleerling overgenomen, eerst was het een soort dranklokaal, maar met enkele aanpassingen is het een ouderwetse kroeg waar je kan komen om een drankje te halen, je klem te zuipen of naar bandjes te kijken die een keer in de zoveel tijd langskomen. Dit is een plek die oogluikend toegestaan wordt door de schoolleiding, aangezien er ook veel locals komen.

regels: standaard.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   di aug 13, 2013 8:27 am

Jace had eigenlijk nog helemaal niet zoveel aan school gedaan sinds hij naar Robinsons was gekomen. Hij had er gewoon geen zin in gehad en het was ook niet echt nodig. Aangezien hij slim was en altijd thuis les had gehad was het onderwijs hier te makkelijk voor hem. Toch moest hij wel iets doen wilde hij niet van school gestuurd worden. En dat wilde hij koste was kost voorkomen. Het was nog heel rustig in de kroeg aangezien het ochtend was, rustiger dan in het appartement in ieder geval. Dus op dit moment was dit een betere leerplek. Terwijl hij de spaanse woordjes voor de zoveelste keer doorlas kauwde hij onbewust op het einde van zijn pen. Een slechte gewoonte waarvan hij geen zin had hem af te leren. "Español es una estupidez," mompelde hij tegen zichzelf. Hij hield niet van talen leren. Het kostte geen inzicht of enige intelligentie, het was gewoon simpel stampwerk en daar zag hij het nut niet van in. Licht geïrriteerd nam hij een slok van zijn drinken en keek om zich heen in de hoop wat afleiding te vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   di aug 13, 2013 8:58 am

Het was voor Jayden een enorme uitzondering om rond dit tijdstip in de kroeg te zijn, een kroeg stond voor haar gelijk aan drank, drugs en feesten. Iets wat op de vroege morgen niet aanwezig was. Volgens de stoffige klok aan de muur was het kwart voor 10, wat betekende dat ze eigenlijk in het Engels lokaal hoorde te zijn. Aangezien ze daar niet was, was het duidelijk dat ze spijbelde. Zelf vond Jayden het geen spijbelen, op je 18'de was je niet meer leerplichtig en haar ouders waren toch te ver weg om er überhaupt wat van te merken. Sowieso kon Jayden niet bedenken wat voor andere maatregelen ze zouden kunnen treffen om hun dochter weer tot perfectie te dwingen. Bij de bar wilde ze een biertje bestellen, vuur met vuur bestrijden, maar als antwoord kreeg ze dat er geen alcohol werd geschonken voor vijfen dus moest ze genoegen nemen met een slappe koffie. Vanaf de plek waar ze stond keek ze de ruimte rond, het was niet erg druk een jongen die verveeld opkeek van zijn schoolboeken, twee meisjes die de laatste roddels doornamen en nog een paar personen die druk met hun eigen zaken waren. Haar ogen gingen terug naar de roodblonde jongen en knikte even ter begroeting.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   wo aug 14, 2013 11:29 pm

Jace had normaal maar weinig aandacht geschonken aan een meisje dat binnen kwam gelopen, maar nu was het een van de interessantste dingen. Hij glimlachte dan ook vriendelijk, voor zover dat lukte nu hij zich zo aan Spaans irriteerde, en wenkte dat ze als ze wilde bij hem kon gaan zitten. Het kon hem niet veel schelen dat dat waarschijnlijk zou betekenen dat hij nog steeds niet aan zijn Spaans zou toekomen. Hij zou zich of onder die toets uitkletsen of er op een andere manier voor zorgen dat hij geen slecht punt kreeg. Nog steeds naar het meisje kijkend nam hij een slok van zijn thee. Normaal hield hij niet zo van thee, hij was Amerikaan en geen theezuipende Brit, maar hij was er de harde manier achtergekomen dat thee nog altijd beter was dan de koffie die ze hier schonken. En met een heleboel suiker was thee nog goed te drinken. Bovendien was het warm wat ook prettig was met het weer hier. Het leek altijd of te regenen of elk moment te kunnen gaan regenen. Niet brepaald wat hij gewend was in Californië.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   do aug 15, 2013 12:16 am

Jayden pakte de kop koffie die voor haar neergezet werd, rekende gelijk af en stond op. De jongen naar wie ze eerder geknikt had, had haar gewenkt en aangezien ze weinig beters te doen had liep ze naar hem toe. Tussen haar vingers had ze een paar suikerzakjes geklemd om de koffie ietwat op te peppen. Ze vertrouwde de koffie in dit land niet, de Engelsen stonden bekend om hun thee met melk. Welke gek dronk dat nou? Hoe dan ook, thee was hun specialiteit, koffie was toch iets wat ze hen niet toevertrouwde. Maar er was weinig andere keus dan koffie hier. "Druk bezig?" vroeg ze terwijl ze met haar voet een stoel naar achter schoof, zodat de koffie niet overal terecht zou komen. Ze keek naar de boeken die op tafel lagen, het zag eruit als Spaans, maar haar Spaans kwam niet veel verder dan "!hola" en "Buenos Noches". Of iets in die trant.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   do aug 15, 2013 5:29 am

Jace was blij dat hij een excuus had waardoor hij zich niet meer met Spaans bezig hoefde te houden. Daarom verlieten zijn ogen het meisje ook niet tot ze bij hem aan tafel zat. Hij wist eerlijk gezegd niet heel goed wat hij van haar moest denken. Ze leek hem een sterk persoon, in ieder geval zelfverzekerd. Dan was het moeilijker om haar te laten doen wat hij wilde, al wist hij nog niet wat dat was. Op dit moment wilde hij zich gewoon niet meer vervelen en hij hoopte dat dat met haar zou lukken.
"Niet meer," antwoordde hij kort. "Weet je zeker dat je dat op wil drinken?" Hij wees naar de kop koffie van het meisje. Het was drinkbaar... maar daar was dan ook alles weer mee gezegd. Het had voor zijn mening dat de Engelsen het bij thee moesten houden gezorgd. Hij sloeg zijn Spaans boek dicht, daar zou hij toch niet meer mee bezig gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   do aug 15, 2013 5:42 am

Jayden wierp een blik op de nog onaangeroerde koffie, waarvan de damp nog van afkwam. "Tja, veel beters is er rond dit tijdstip niet te krijgen." antwoordde ze schouderophalend, waarna ze het suikerzakje in haar handen openscheurde en in zijn geheel leeg goot boven de zwarte drab. "Dit maakt het vast beter." En anders gewoon in een keer weg klokken. Jayden roerde met het lepeltje in de koffie, terwijl ze naar de jongen keek. Misschien was hij wel Iers, daar kwamen toch veel rossige mensen vandaan? En als haar topografische kennis enigszins klopte, was dat niet enorm ver weg van de plek waar ze nu zaten. Hoewel, als iemand haar vroeg om de precieze plek op een kaart aan te wijzen ze er waarschijnlijk honderd kilometer naast zou zitten.
Jayden vroeg zich kort af wat de jongen hier deed, waarom hij niet in een les zat. Maar eigenlijk interesseerde haar dat niet heel veel, zijzelf zat hier ook redelijk zonder reden. Zich een beetje vervelen. "Ik ben trouwens Jayden."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   vr aug 16, 2013 5:36 am

Jace schudde heftig zijn hoofd. Hij snapte wel wat ze bedoelde met beters, hij had liever ook iets anders gehad dan koffie of thee, maar er was wel degelijk iets beters dan koffie. "Jij bent duidelijk ook niet Brits," zei hij. Het accent vertelde hem wel dat ze ook uit de VS kwam. "Maar geloof me, thee is beter dan deze koffie." Om zijn woorden te versterken tilde hij zijn thee op en nam er een slokje van. "Al heeft het nog steeds heel veel suiker nodig." Zijn kopje was bijna leeg dus op de bodem lag een drab van suiker. Nee, Jace was eigenlijk helemaal geen thee drinker. Iemand had hier een keer tegen hem gezegd dat hij er melk bij moest doen, maar hij kon zich niet voorstellen hoe dat het beter kon maken.
"Aangenaam," zei hij toen ze zich voorstelde als Jayden. "Ik ben Jace. Uit welk deel van de Verenigde Staten kom je?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   vr aug 16, 2013 9:07 am

Jayden lachte kort om zijn conclusie. "Zeker niet." Nog steeds was ze niet aan dat Britse accent gewend, een accent wat ze echt helemaal niet lekker vond klinken zoals sommige andere vrouwen. Haar blik ging naar de thee waar een laag suiker in achter was gebleven. "Hmm, het lijkt me geen van beide te zuipen." Als reactie dronk Jayden een slok van de zwarte drab in haar kopje. Het was niet erg lekker, maar als je het in een keer snel doorslikte had je tenminste niet de neiging om het uit te spugen. Kort huiverde ze, waarna ze de kop terug zette op tafel. "New York, jij? Ik ben niet erg goed in accenten, dus mij kun je alles wijsmaken." grapte Jayden terwijl ze wat onderuit in de stoel ging zitten en van de jongen die Jace heette naar de rest van de kroeg keek. Er gebeurde niet erg veel rond dit tijdstip, dus ging de aandacht van Jayden weer terug naar Jace en wachtte ze op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   zo aug 18, 2013 7:26 am

Jace knikte instemmend, het was inderdaad allebei niet echt lekker. Maar hij moest iets bestellen om hier te mogen zitten en helaas schonken ze geen alcohol rond deze tijd. Hij lachte zacht toen hij Jayden wat zag drinken. Het klonk misschien gewoon vriendschappelijk maar ergens vond hij het gewoon leuk dat hij gelijk had en van haar ongemak. Zelf schoof hij het kopje thee wat aan de kant zodat het hem niet meer in de weg stond. Hij besloot ook meteen maar zijn boek op te ruimen en in zijn tas te stoppen. Nu zou er toch niets meer van leren komen en als hij geen zin meer had om met Jayden te praten zou hij wel weggaan. "LA," zei hij kort. Hij was zelf ook niet heel goed in accenten, maar hij wist wel wanneer iemand Engels was. Ook was hij er hier achter gekomen dat als hij iemand niet kon verstaan die persoon uit Schotland of Wales kwam en dat Ieren soms echt belachelijk klonken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   zo aug 18, 2013 8:08 am

"Los Angeles." Het was een stad die altijd naar de verbeelding sprak, in vele films was deze stad the place 2 be, maar het was ook de stad waar je moest zijn voor de films zelf. Met haar donkere ogen keek ze even naar de koffie, waarvan ze al had besloten hem niet op te drinken. Het was niet te zuipen, maar voor de vorm liet ze hem voor zich staan. Om af te laten koelen en later weg te laten halen. "Beetje leuke stad?" Het was een enorme stad, tot zover wist Jayden het, maar ze had het gevoel dat het toch heel anders dan New York was. Dat kwam natuurlijk alleen al door het klimaat dat er heerste. Het was er warmer dan in haar thuisstaat. Jayden leunde wat naar achteren, op zo een manier dat de voorpoten los kwamen van de grond, maar ze moest ermee oppassen, want ze had geen zin om achterover te vallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joe.

avatar

Aantal berichten : 332
Registratiedatum : 17-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   za aug 24, 2013 7:27 am

New
--
Met een kalme tred liep hij de kroeg binnen. Hij deed zijn jack uit en plaatste die rustig op een kruk. Eentje bij de muur waar hij dan ook tegen aan plaats nam. Hij boog voorover om bij de barman een biertje te bestellen en moest de neiging onderdrukken om zijn voeten op de lege kruk naast hem te leggen. Een korte gaap moest hij wel onderdrukken. Hij was net weer terug uit Londen en had alleen maar gewerkt om aan zijn vader te ontsnappen. Veel shoots, veel vroege ochtenden en late avonden, weinig contact met de buitenwereld en nu zat hij weer vast op dit eenzame plekje. Daarom was hj maar al te blij dat hij nu even naar de kroeg kon. Natuurlijk zou hij geleidelijk aan de dingen wel weer vergeten, daar zou hij helemaal niet lang over doen. Maar hij had nu gewoon de behoefte om zich een beetje te bezatten en dan zijn bed in te duiken om zijn kater uit te slapen. Het was een behoefte waar hij aan toe zou geven. Een tevreden glimlach spreidde zich dan ook rond zijn lippen na de eerste paar slokken bier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   za aug 24, 2013 11:19 pm

Prim beende de bar binnen. Het was vrijdagavond, een avond die in Holleywood vast veel belovend was. Ze miste haar oude woonomgeving. Ze miste de goede nachtclubs die het leven iets minder saai maakte. Eigenlijk mocht ze op dit soort plekken niet eens komen, de schoolleiding had haar al meermalen gewaarschuwd dat ze haar gedrag moest verbeteren. Alleen op deze eenzame afgelegen plek zonder haar vrienden. Zonder Jason. Zonder haar leven, moest ze toch iets doen.
Dus hier was ze dan, op zoek naar een flinke stoot alcohol, een joint of een pil als het mogelijk was daar vandaag aan te komen. Dat was hier helaas een stuk moeilijker om goede dealers te vinden. Misschien moest ze maar eens een leuke jongen vinden om haar af te leiden. Ze liet zich op de enige lege barkruk zakken die er was. Vlak naast een jongen die wel aan haar eisen qua leukheid voldeed ging ze zitten en ze bestelde een manhattan. Terug naar vroegere tijden. De jongen liet ze verder linksliggen, ze zou niet laten merken dat ze interesse had. Dat was een van haar regels, jongens moesten naar haar toe komen. Ze zou nooit smeken om een gozer. Dat waren ze niet waard volgens haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joe.

avatar

Aantal berichten : 332
Registratiedatum : 17-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   zo aug 25, 2013 8:12 am

Rustig dronk hij van zijn bier. Hij keek voor zich uit en zuchtte diep. Hij verveelde zich vreselijk en hij keek even rond. Tot er, tot zijn verbazing, een aardig mooi meisje binnen kwam. Hij had een glimlach op zijn gezicht die verried dat hij haar bekeek. Maar aangezien ze verder niet naar hem keek wist hij niet of hij zich tot haar zou richten. Daarom boog hij voorover en bestelde nog maar een biertje. Hij pakte zijn telefoon erbij, op de achtergrond stond een foto van hem en Jimmy, wel gewoon met kleren aan en als vrienden. Hij vond het fijn een vriend als Jimmy te hebben, gezellig en toch rustig. Hij keek toen naar het meisje en glimlachte. "Dus.. Ik wil je heel graag aanspreken, maar je gunt me nog geen blik dus moet ik dan aannemen dat ik er niet goed genoeg uit zie of moet ik aannemen dat jij jezelf te goed vindt om zelf contact te zoeken?" Joe keek haar met een brutale grijns aan en bleef rustig zitten waarna hij nog een slok van zijn bier na,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   zo aug 25, 2013 8:31 am

Zodra ze haar Manhattan kreeg nam Primrose een flinke slok van het zoete drankje. Heerlijk. Vroeger was ze altijd coktails met haar vriendinnen gaan drinken op vrijdagavond, dat zat er nu niet meer in. Ze stelde zich kort voor hoe de meiden nu in hun gewoonlijke bar zouden zitten aan de overheerlijke zoete drankjes. Haar armbanden tinkelde kort tegen elkaar aan toen ze haar glas weer neerzette.
Toen de jongen tegen haar begon te spreken keek ze op, met een lichte glimlach. Haar aanwezigheid had weer de goede uitwerking gehad. Precies zoals ze het wilde. 'Je ziet er prima uit,' zei ze tegen hem. Ze hield haar hoofd iets schuin en knipperde kort met haar wimpers, een pose die ze door de jaren heen geperfectioneerd had en die menig jongens het hoofd op hol brachten. 'Dus ga er maar vanuit dat ik een tikkeltje arrogant ben,' zei ze toen met een scheve glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joe.

avatar

Aantal berichten : 332
Registratiedatum : 17-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   zo aug 25, 2013 9:01 am

Het meisje sprak nu wel tegen hem en hij keek haar aan. Zijn blik bleef onveranderd door haar pose en hij glimlachte enkel even naar haar. "Nou ja, tikkeltje? Dat vraag ik me af." Zei hij tegen haar en hij nam een slok van zijn bier. 'Als mannen al alleen achter jou aan moeten komen en niet andersom?" Zei hij tegen haar. Hij ging even met een hand door zijn haren heen en rechtte zijn rug even. "Ik was namelijk niet van plan al te veel moeite te doen voor een dame.' Zei hij grijnzend en hij keek haar aan. "Als je een dame bent natuurlijk. Dan heb je in ieder geval geluk dat je er heerlijk uit ziet." Zei hij glimlachend tegen haar. Hij nam nog wat sokken bier en grijnsde even. "Wat drink je eigenlijk?" vroeg hij haar kalm om maar niet al te veel beledigingen naar iemands hoofd te slingeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   ma aug 26, 2013 6:14 am

Primrose rolde met haar ogen toen hij haar verbeterde op het punt dat ze een tikkeltje arrogant was. 'Mannen houden toch juist van het feit dat ze achter een vrouw aan moeten zitten?' vroeg ze quasi onschuldig. 'En als je geen zin hebt om moeite voor iemand te doen moet je misschien maar opzoek gaan naar een hoerenhuis,' zei ze vervolgens met een uitdagende blik in haar ogen.
De lichte belediging door de vraag of ze wel een dame was liet ze niet doorschemeren, het compliment dat ze er heerlijke uitzag nam ze op maar ze liet niet merken dat ze zich gevleid voelde. De jongen zou echt iets meer moeite moeten doen om haar vanavond mee naar huis te nemen.
Om wel wat openlijkheid te tonen draaide ze op haar kruk naar hem toe waardoor haar knieën hem bijna aanraakte. Haar benen kwamen goed uit in het korte rokje dat ze droeg. 'Ik drink een coctail, een manhattan om het maar bij naam te noemen,' zei ze tegen hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joe.

avatar

Aantal berichten : 332
Registratiedatum : 17-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   ma aug 26, 2013 7:56 am

Joe keek naar haar en haalde zijn wenkbrauwen verbaasd op. "Oh ja? Oh, nou dat is nieuw voor mij. Meestal zitten meiden achter mij aan eenmaal ze weten dat ik modellenwerk doe." Zei hij lachend. "En wat voor een modellenwerk wel niet.." Zei hij waarna hij zijn hoofd schudde. "Nee, die zijn hier niet in de buurt, dat zie je toch?" Zei hij kalm tegen haar. "Anders was ik daar wel heen gegaan. Tuurlijk, je bent vast leuker dan een hoer maar ja, dat telt even niet. Een meid zo koppig dat ze aanbeden moet worden voordat iemand iets mag proberen is ook niet gezond." Zei hij en hij nam erna wijselijk een flinke slok bier. Bij de cocktail knikte. "Ah.." Zei hij, denkend aan Daykota en de cocktailbar. De cocktailbar was echt lekker geweest, daar wilde hij vaker heen. Nu hij er toch aan dacht begon hij het meisje direct te vergelijken met Daykota en hij was zelfs zo slecht dat hij haar vergeleek met Jimmy. Hij kon er niets aan doen maar hij had haar nog niet een keer zien lachen, niet eens vriendelijk.. Dat ergerde hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rose.

avatar

Aantal berichten : 197
Registratiedatum : 27-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   vr sep 06, 2013 11:44 pm

Nieuw
-
Het was aan het eind van de middag, begin van de avond. De kroeg was nog niet erg druk bezocht, meer door mensen die nog een drankje deden voor ze ergens een hapje gingen eten. Rose zat aan een tafeltje in een hoekje, ze had de oortjes van haar muziek in en zong zachtjes mee met de muziek. Zo zachtjes dat je het eigenlijk niet kon horen, tenzij je vlak bij was. Rose was bezig met haar schetsboek, ze tekende de barman achter de bar. Het was een raar iets om te doen in een kroeg, maar ze was liever hier dan in het appartement of buiten. Aangezien het buiten van het druilerige weer was en ze 'thuis' niet het gevoel had op haar gemak te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elise

avatar

Aantal berichten : 266
Registratiedatum : 01-09-13
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   ma sep 09, 2013 10:10 am

Zou het toch misschien met jayden mogen?
Vindt haar zo awesome :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   ma sep 09, 2013 10:42 am

Haha ofcourse, ze zijn leuk samen^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elise

avatar

Aantal berichten : 266
Registratiedatum : 01-09-13
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   ma sep 09, 2013 10:13 pm

De deur ging zachtjes open. Een meisje met sneeuwwit haar kwam naar binnengelopen. Haar huid was nauwelijks te onderscheiden met haar eigen haarkleur. Haar ogen donker opgemaakt. Een beetje zoals smokey eyes wat bij haar grijze jurkje paste. Dat droeg ze uiteraard met een zwarte panty en soort van legerlaarzen alleen in het zwart. Gelijk werd het even stil toen Elise naar binnen liep. Tja je zag niet iedere dag zo iemand naar binnen lopen. Ze ging ergens in een hoekje zitten omdat zij zichzelf het liefst verborg. Zij hield nu eenmaal van deze stijl. Waarom mocht ze niet gewoon rondlopen zoals zij dat wilde? Waren er maar meer van haar op deze school. Helaas. Ze had er nog geen enkele ontmoet. Ze bestelde voor zichzelf een cassis. Alcohol dronk zij niet graag. En vooral niet op de begin van de avond. Daarbij bestelde zij nog een stokbroodje. Ze was net op tijd.

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   di sep 10, 2013 4:49 am

Jayden was een van de weinige die niet opkeek bij de binnenkomst van een apart gekleed meisje, nee met haar glas whiskey zat ze in een hoek van de kroeg chagrijnig te zijn. Het was vandaag precies drie maanden geleden dat Mark was omgekomen. D'r beste vriend in New York, degene van wie ze nooit afscheid had kunnen nemen, het was nu al drie maanden geleden maar het gevoel van verlies was nog steeds niet weggesleten. Maar misschien deed de alcohol het wel. Jayden droeg een korte, donkergrijze spijkerbroek met studs aan de rand, terwijl ze erboven een lang shirt dat aan de achterkant opengewerkt was en over haar billen viel. Ditmaal droeg ze geen platte all-stars of kistjes, maar een stel neppe lita's, waarvan de hak ook bedekt was met studs. Vlak bij haar kwam een meisje te zitten, eentje die voornamelijk opviel door haar spierwitte haren en huid, ze was zelfs bleker dan dat Jayden was.

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elise

avatar

Aantal berichten : 266
Registratiedatum : 01-09-13
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   di sep 10, 2013 8:46 am

Af en toe keek zij wat rond maar voornamelijk staarde zij zo een beetje naar haar cassis. Ze had een klein tasje bij zich wat ze nu op de bar had neergezet. Ze kamde met haar vingers door haar witte lokken om de nodige klitten eruit te halen. Ze glansde wel weer mooi als ze zo met haar vingers er doorheen kamde. Niet iedereen kon zijn haren wit verven zonder kaal te worden. Ze nam tevreden weer een slokje en keek naar haar tasje. Ze had haar martelboekje altijd bij zich. Daar stonden altijd plannen in, verlangens en ideeën. Niet dat zij die in het echt ging proberen. Althans Elise had zelf nog nooit iemand pijn gedaan maar haar andere 'ik' was niet zo vergevend gezind. Ze keek nu een meisje aan met een half geschoren kapsel. Elise keek er een tijdje naar en merkte dat ze begon te staren. Ze vond haar mooi. Heel mooi. Zo mooi dat Elise gelijk de behoefte kreeg om haar te tekenen. Vanavond had ze echter haar schetsboek thuis gelaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   di sep 10, 2013 9:05 am

Jayden nam nog een slokje van de sterke drank, het was haar tweede glas, dus het viel nog mee, maar de dame ging er vanuit aan het eind van de avond de tel kwijt te zijn. "Is er wat?" merkte Jayden niet al te vriendelijk op naar het meisje in het zwart-wit. D'r zwarte jurk stak sterk af tegen de bleke huid, waardoor ze nog bleker leek en haar haren nog witter. Zelfs in het wat schemerachtige licht was dat niet te missen. Ze was misschien wel een opvallendere verschijning dan Jayden zelf. Ze deed Jayden aan de wit marmeren beelden denken die ze wel eens had gezien bij vrienden van d'r ouders denken. Hoewel er hier alleen wat meer leven in zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Kroeg de Toren   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kroeg de Toren
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Het RPG :: De Binnenplaats-
Ga naar: