Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Discotheek/Bar Goedennacht

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Cam

avatar

Aantal berichten : 394
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 13, 2013 2:29 am

Deze discotheek is redelijk populair bij leerlingen van Robinsons. Het is een van de weinige plekken waar echt goede muziek wordt gedraaid en waar je gewoon helemaal los kunt gaan.
Van binnen is het een ruime zaal, als je binnenkomt kijk je recht tegen de dansvloer aan. Als je daar heen wilt dan zul je eerst een trapje af moeten omdat de dansvloer later ligt dan de rest van de bar. Om de dansvloer is een verhoogd stuk waar je kunt lopen. Achterin is de bar en staan een aantal tafeltjes waar je kunt zitten.

Regels:
Sloop niets
Geen geweld (of in elk geval doe daar een poging tot)
geen max aantal personen
And HAVE FUN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 13, 2013 2:35 am

Primrose was ongeveer een uur geleden de bar binnen gelopen. Ze was er naar op zoek geweest, naar een plek die haar een beetje deed denken aan haar tijd in LA. Die haar het goede leven, of in haar ogen het goede leven, liet zien. Toen had ze zomaar deze tent gevonden. Ze vond het prachtig. Haar kleding maakte duidelijk dat ze op zoek was geweest. Een kort jurkje, van Dolce and Gabana, ze deed het niet voor de neppe zooi, sierde haar lichaam. Het zwarte jurkje was laag uitgesneden en liet genoeg van haar borsten zien, maar niet te veel, ze wilde niet overkomen als een of andere sloerie. Al was ze dat misschien wel.
Vervolgens had ze zich op een barkruk laten zakken en had een wit wijntje besteld. Nu, een uur later, zat ze al aan het vijfde glas wijn. Ze zou het pas beginnen te voelen rond het tiende glas, een doorgewinterde drinker, dat was ze.
Ze glimlachte eventjes flirterig naar de barman, dat zou haar sowieso een aantal gratis drankjes opleveren. Ze fladderde kort met haar lange met mascara omhulde wimpers voordat ze zich omdraaide om de discotheek in te kijken. Het was al aardig druk, maar er waren aan de bar nog genoeg plaatsen leeg. Dus hopelijk zou er zo een interessante jongen komen zitten waar ze deze avond mee door kon brengen. Vroeger zou ze zo in de armen van Jason zijn gevallen als er niemand anders was, ze hield niet zo van wachten. Maar Jason was niet hier. Jason had haar laten vallen, binnen een minuut nadat ze was opgestegen met het vliegtuig hierheen. Ach, wat maakte Jason nou uit.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 13, 2013 3:23 am

Jace gaf het niet graag toe, maar hij miste LA. Niet dat hij heimwee had, maar gewoon dat hij het daar veel prettiger vond. Het weer was hier stom, hij had veel minder vrijheid en moest een appartement met andere mensen delen. Deze plek deed hem nog het meest aan zijn leven in LA denken, de feestjes, de aandacht , alles. Het was anders, dat wist hij ook wel, maar dichterbij zou hij niet komen. Een voordeel was wel, dat je in Engeland eerder mocht drinken. Niet dat hij zich veel van die wet had aangetrokken, maar toch.
Hij wist door de dansende massa te komen en aan de bar te gaan zitten. Nadat hij wat te drinken had besteld draaide hij zich om om naar de mensen te kijken. Hij keek niet naast zich naar het meisje in het korte juskje. Zelf droeg hij een donkerrood shirt dat strak genoeg was om te slaten zien dat hij goed gespierd was, maar niet zo strak dat het oncomfortabel was, en een zwarte broek. Zijn blonde haren zaten net warrig genog om nonchalant te zijn maar ook niet zo dat het onverzorgd was.
Pas toen hij zich weer omdraaide om een slokje van zijn drinken te nemen zag hij het meisje. Hij fronsde toen hij acht haar te herkennen. Het was een mooi meisje, dat zeker, maar er waren wel meer mooie meisjes hier. Als Jace minder zelfverzekerd was geweest had hij zich misschien weer weggedraaid en niets gezegd. Maar hij was nieuwsgierig. "Ken ik jou?" vroeg hij niet proberend zijn nieuwsgerigheid te verbergen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 13, 2013 5:52 am

Je kon ook nog met Davie, als je uit Jace hoofd kan komen tenminste XD
______________
Prim nam haar laatste slok wijn, meteen wenkte ze de barman om haar glas bij te vullen. De alcohol maakte haar dan nog niet dronken maar het maakte haar wel losser. Zonder alcohol was ze veel te verlegen maar zodra ze wat had gedronken durfde ze veel meer te doen, en te zeggen. Ze keek kort naar de jongen die naast haar kwam zitten, een knappe verschijning. Ze wist wie hij was, ze had hem ooit eens een keer ontmoet.
Alleen had ze geen zin om dat meteen te laten merken toen hij tegen haar begon te spreken. Ze keek hem met een halve glimlach aan. Haar hoofd iets schuin, ogen groot, af en toe knipperen waardoor haar wimpers duidelijk zichtbaar werden. Oftewel, ze flirtte een beetje. Niet echt overduidelijk maar ze wist hoe ze met haar uiterlijk haar gesprekspartners moest beïnvloedde. Daar was ze goed in.
'Slechte openingszin, wel een beetje een afknapper,' zei ze met een lichte glimlach. Het was redelijk duidelijk dat ze een grapje maakte. Ze wist heel goed wie er tegenover haar zat. Ze kon zich nog herinneren dat ze hem kort had gesproken op een première van een of andere film, welke precies wist ze al niet meer. In elk geval haar moeder had erin gespeeld dus ze was meegesleept om daar te laten zien hoe perfect hun gezinnetje wel niet was. Not.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 13, 2013 7:50 am

Ik zal zo wel eens kijken Razz
~~
Jace bestudeerde het meisje met licht samengeknpen ogen. Hij wist zeker dat hij haar kende en het irriteerde hem dat hij niet wist wie ze was. Het maakte dat hij minder bezig was met hoe hij overkwam op het meisje dan met uitvogelen wie ze was. Over het algemeen had Jace een goed geheugen maar hij had zoveel mensen ontmoet. Het was ook moeilijk ze uit elkaar te houden omdat hij altijd aardig tegen ze was en ze ook altijd aardig terug waren. Dat was nou eenmaal hoe je met elkaar omging in Hollywood. Als je iemand niet mocht hield je dat voor jezelf.
Pas toen het meisje begon te praten raliseerde hij zich wie ze was en ook meteen waarom hij haar eerder niet had herkend. Ze zag er anders uit dan toen hij haar bij een premiere had ontmoet. Veel... volwassener. "Smith," zei hij toen hij op haar naam kwam, achternaam dan. "Primrose Smith." zei hij met een tevreden glimlach. Hij had even met haar gepraat op een film waar hun beide ouders in hadden gespeeld. "Leuk om je weer eens te zien," zei hij waarna hij weer wat dronk. "Alleen jammer van de locatie, maar goed." Hij vond het best grappig dat er nog iemand met dezelfde soort achtergrond op Robinsons zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 13, 2013 10:36 pm

Primrose hield haar gezicht een beetje schuin. Het was apart om mensen van haar oude leventje hier tegen te komen. Al was Jace niet echt iemand geweest die ze goed kende, of die echt deel uitmaakte van haar leven. Maar Jace begreep wel hoe het er in Hollywood aan toe ging.
'Honderd punten, Jace,' zei ze toen tegen hem. Ze vond het grappig om hem weer te zien. Hij was wel wat veranderd maar ze herkende hem nog steeds. 'Helaas hebben we niet veel over deze locatie te zeggen,' ging ze verder. 'Maar we maken ons eigen feestje wel,' besloot ze toen.
Feestjes bouwen was een van de dingen waarvan ze hield, en dat Jace hier was maakte dat nog iets makkelijker. Andere mensen van Robinsons zouden niet eens weten wat een goed feest was als ze er middenin stonden. Laat staan dat ze zelf helemaal los konden gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   wo aug 14, 2013 11:34 pm

Jace trok een wenkbrauw op. "Honderd punten maar, weet je hoeveel mensen ik in twintig jaar ben tegen gekomen." Hij deed eerst of hij serieus was maar langzaam verscheen er een scheve grijns op zijn gezicht. Maar al liet hij het dan niet merken, hij was best trots op zichzelf dat hij haar had herkend. Hij bekeek haar eens goed en vroeg zich af waarom zij hierheen was gestuurd. Het had vast wel in de bladen gestaan maar die las Jace niet. Eerlijk gezegd maakte het hem ook niet zoveel uit. Als Prim nog normaal genoeg overkwam vond hij het prima. "Dat zullen we zeker," zei hij waarna hij snel zijn glas dat nog zeker half vol was geweest leeg dronk. "Misschien is het een goed idee als we daar mee beginnen?" Vroeg hij terwijl hij een stap van de bar afzette en zijn hand naar Prim uitstak. Als je iets leerde in Hollywood was het wel hoe je ergens een feestje van maakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr Read

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 12-08-13
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   do aug 15, 2013 1:25 am

Prim gaf Jace een zachte duw bij zijn opmerking. 'Waarschijnlijk net zo veel als mij, die honderd punten zijn behoorlijk genereus,' zei ze plagend terwijl ze toch wel lief lachte. Ze vond het prettig om iemand uit holleywood tegen te komen, al was hij hier natuurlijk met een reden. Niet dat ze die reden wist, roddelbladen was iets waar ze ver van uit de buurt bleef. Een soort van zelfbescherming, mensen schreven een hoop dingen over je die niet waar waren, haar pr-agent regelde alles zodat ze daar zelf niet druk over hoefde te zijn.
Primrose dronk haar glas snel leeg en zette het op de bar neer. Daarna liet ze haar hand in de zijne vallen en gleed ze charmant van de barkruk af. Ze wist precies hoe ze er nu uitzag, en ze genoot van de aandacht die daarmee gepaard ging. Haar leven draaide om aandacht. Een hele hoop aandacht. 'Dat klinkt als een goed plan,' zei ze met een lichte grijns tegen Jace.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jace

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 11-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   do aug 15, 2013 5:11 am

Jace schudde koppig zijn hoofd. "Ik ben twintig, ik ben dus..." hij dacht even na. Hij kon zich niet herinneren hoe oud Prim eigenlijk was, "drie jaar ouder," gokte hij. "Dus ik heb meer mensen ontmoet." Hij grijnsde en had de neiging zijn tong uit te steken. Maar aangezien hij net gezegd had dat hij ouder was leek het hem verstandig zich ook zo te gedragen, voor nu. Hij zou nog wel zien hoe hij zich de rest van de avond zou gaan gedragen, dat had hij nu nog helemaal uitgevogeld.
Zodra ze zijn hand pakte trok hij haar iets naar zich toe en glimlachte. Ergens was het wel fijn dat ze ver weg waren van alle caemera's en media. Dit had hij thuis namelijk nooit kunnen doen zonder dat iemand het zou zien en erover ging praten. Terwijl het toch echt niets betekende. Hij trok haar mee in de richting van de dansvloer. Jace kon goed dansen, stijldansen en clubdansen. Zijn vader was van mening dat elke man een vrouw ten dans moest kunnen vragen zonder haar teleur te stellen. Dus Jace had op jonge leeftijd leren dansen waardoor hij nu soepel en ritmisch kon bewegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   do aug 22, 2013 9:29 pm

Nieuw
-
Jayden was hier sinds ze deze plek ontdekt had vaker geweest. Het was een heerlijke plek om dronken te worden, stiekem wat in te nemen en gewoon je helemaal uit te leven. Vrolijk wist ze zich tussen de menigte door te werken richting het looppad, zodat ze naar de bar kon komen. Jayden had al een aantal drankjes op, iets waardoor ze zich een stukje beter voelde, maar niet teveel om echt dronken te zijn. Eenmaal bij de bar leunde ze naar oren en vroeg ze om nog een wijntje. Het was niet zo sterk, maar het dronk wel makkelijk weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   vr aug 23, 2013 4:19 am

Daykota had al veel glaasjes achterover geslagen. Ze was eerst begonnen met een cocktail en daarna zat ze aan verschillende drankjes. Ook nog een shotjes erbij. Ze was dronken... Ja echt dronken. Ze kwam hier met de cheerleadersgroep. De ene helft zaten andere jongens af te lebberen en de andere liepen ergens hier rond te rennen. Of tegen andere jongens aan te schuren. Daykota daar in tegen zat op een kruk bij de bar. Alles draaide voor even en ze een glas met likeur 43 in haar handen. Hoe kreeg zij dit in godsnaam nog op? Ze keek eventjes rond waarbij ze een bekende zag staan. "Jayden? Jayden!" Daykota sprong van haar krukje af en wankelde naar haar toe. "Wat een toevallig dat ik je hier tegenkom!" Zei ze met een brede grijns.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   vr aug 23, 2013 4:33 am

Jayden was hier met een groepje binnen gekomen, ze wist niet eens meer met wie en was ze al razendsnel kwijtgeraakt, maar dat boeide niet in dit soort gelegenheden. Er was genoeg aanspraak en anders dan vermaakte je jezelf wel. Bij de bar was haar gedachte veranderd en had ze haar bestelling veranderd in een cocktail, niet iets mierzoets, maar ook niet iets waar de bittere smaak van alcohol overheerste. Daar hield ze niet van. De aandacht van Jayden werd afgeleid toen haar naam boven de muziek uitschalde. Opzoek naar de oorzaak er van keek de bruinharige tante zoekend om zich heen, lang was ze niet bezig, want haar blik viel al snel op Daykota die op haar af kwam, niet even recht meer trouwens. "Hey, hoe'ist?" dat was een vraag die ze eigenlijk niet hoefde te stellen, door de grijns en de manier van lopen was haar wel duidelijk dat ze een goede avond had. "Ben je alleen?" vroeg Jayden lichtelijk verwonderd, aangezien ze tijdens hun korte ontmoeting had verteld dat ze bij de cheerleaders hoorde, iets wat zelfs op deze school gold als een soort golden ticket naar populariteit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   za aug 24, 2013 12:41 am

Het meisje had vandaag een bos krullen gemaakt. De voorste twee plukken waren naar achteren en met een leuke strik vastgemaakt. Echt schattig en apart. Cheerleaders deden vaak elkaars haren. Ze droeg een gekleurd jurkje die tot de helft van haar bovenbenen reikte. Dit jurkje zat vrij strak dus je zag haar vrouwelijke vormen erin. Tevreden nam ze een slok van haar drankje. "Ik krijg niets meer door mijn keel! En op een of andere manier sta ik toch telkens met een drankje in mijn handen! En alles gaat heel goed! Op het duizelen na en een beetje misselijkheid. Ik denk dat het tijd is om te stoppen met drinken." Bij haar volgende vraag schudde de dame haar hoofd. "Nee Nee! Ik ben met de cheerleaders hier." Ze wees naar de hoekjes. Daar stonden een aantal mensen te kleffen. "Daar zijn een paar... en daar." Op de dansvloer waar ze stonden te schuren. "Ze vermaken zich wel. En jij? ben jij alleen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   za aug 24, 2013 7:38 am

Jayden was niet heel bijzonder gekleed: een strakke, zwarte broek, mer erboven een wit hempdje met opdruk. Niets bijzonders dus, maar het zat wel gewoon goed. Zoals gewoonlijk zaten haar haren los, met het opvallende opgeschoren op stuk. Jayden moest lachen om de opmerking van haar, "Daar wens ik je succes mee." JAyden wist hoe makkelijk het was om toch nog wat extra's naar binnen te werken. Haar blik volgde haar arm in de richting van een groepje dat erg gezellig met elkaar bezig was. "Wat een gezelligheid." zei ze lichtelijk spottend. Maar goed, was daar de drank in zekere zin niet voor? Tenminste voor sommige mensen. Jayden pakte de cocktail van de bar en nam een grote slok, "Yes, nouja er waren een paar mensen, maar het zou me niet verbazen als ze daar bij staan." Jayden knikte richting het kleffende groepje, waar Daykota eerder naar had gewezen. "Maar agh, dat boeit niet." lachte ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   za aug 24, 2013 10:40 pm

"Ben je mij aan het uitlachen dame?" Daykota vernauwde haar oogjes en probeerde haar serieus aan te kijken. Dat hield ze .... 3 seconden vol? Daarna sierde er een vrolijke glimlach op haar gezicht. "Dankjewel. Komt wel goed. Hoop ik." Daykota keek naar haar glas en nam er nog een slokje van. Voorzichtig. "Nou zo gezellig is het niet echt maar de cheerleaders staan erom bekend om iedere avond met een ander in bed te liggen. Niemand heeft een relatie in onze groep. Best erg. Maarja nu we nog jong zijn mag dit wel. " Daykota keek naar de cocktail. Kleurtjes. Ze waren zo mooi! "Ook al? Zijn wij de enige normale onder hun. Inderdaad het boeit niet. Jayden kom je mee dansen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 12:51 am

Jayden lachte toen het meisje haar gezicht niet een paar keer seconde in de plooi kon houden, maar Jayden had op het moment ook teveel op om lang serieus te blijven. Sowieso was Jayden iemand die serieuze sitaties toch liever uit de weg ging. Dan moest ze teveel nadenken en daar hield ze niet van. "Gelijk heb je." Jayden grijnsde even spottend: "yolo, niet waar." Jayden kon zich zelf ook geen relatie voorstellen, dan zou uitgaan toch een stuk minder zijn. Bij het voorstel van Daykota hoefde Jayden niet lang na te denken, snel klokte ze de cocktail achterover. "Klinkt als een plan." ze pakte het knappe meisje bij de arm en trok haar mee naar de dansvloer, tussen de warme bewegende lichamen in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 1:20 am

"Ik heb altijd gelijk!" Zei ze op een zingend toontje. "En als ik geen gelijk heb dan is regel 1 van toepassing. En dan heb ik als nog gelijk!" Ze schonk Jayden een vrolijk glimlachje. Ja alcohol had wel aan grappig effect op haar. Dan gedroeg ze zich een beetje kinderlijk. Daykota knipperde een aantal keren met haar ogen toen Jayden haar cocktail achterover goot. Dat zag Day niet aankomen. Ze had verwacht dat Jayden nee zou zeggen. Gelijk werd ze mee getrokken naar de dansvloer. Met grote ogen keek ze het meisje aan. "Jayden. jij. bent. stoer! Dat je gewoon ja zegt om mee te komen dansen!" Daykota was onder de indruk. "Boh het is wel druk op de dansvloer. Gekke mensen die niet kunnen dansen. Niet dat ik kan dansen. Daar niet van..." Day was een vrij slechte danser voor een meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 1:32 am

Jayden moest weer lachen, maar ditmaal om de woorden van Daykora, "Waarom zou ik nee zeggen?" dat zou veel te saai zijn. En zelfs Jayden vond het toch handiger om niet alleen de dansvloer op te gaan. Hoewel de meeste mensen dronken genoeg waren en het toch niet doorhadden met wie ze aan het dansen waren. "Agh, iedereen kan dansen met alcohol op." Jayden was nog redelijk soepel in de heupen, maar dat lag meer aan haar klassieke vooropleiding die haar ouders haar hadden opgedrongen toen ze jonger was. Jayden had het indertijd niet erg gevonden, maar nu kon ze zichzelf onder geen beding meer voorstellen in een roze tutu. Brrr. Jayden liet zich met de muziek meedeinen, die soms bijna hypnotiserend werkte, zo makkelijk kwam je in het ritme van de muziek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 6:56 am

"Ja weet ik niet." Daykota haalde simpel haar schouders op. "Je leek meer zo iemand die gewoon lekker stoer bij de bar staat en alles een beetje observeert. Maar ik heb het mis en dat is gewoon weer zo'n stom vooroordeel. Ik brabbel teveel merk ik." Daykota lachte zachtjes. "Ja denk je dat ik ook kan dansen? Wel dadelijk niet uitlachen!" Wanneer een nieuw liedje op kwam sprong het meisje lekker met de muziek mee. Ze zorgde ervoor dat zij haar glas leegdronk en gaf het zo aan iemand anders op de dansvloer die haar vreemd aan keek. Daykota gaf daar niets om en ging weer lekker op in de muziek. "Lekker nummer!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 8:36 am

Daykora begon te springen op de muziek, al snel deed Jayden mee, zoals bijna de hele dansvloer. Het was gewoon meeslepend, een soort groepsdrang maar dan een van de lekkere vorm. "Inderdaad." Jayden liet zich meevoeren met de muziek. Het was enorm warm en druk, maar dat boeide niet op het moment. Op een gegeven moment kwam je op zo'n punt dat niets meer uitmaakte eigenlijk. Waarschijnlijk door de drank, want deze avond had ze wonderbaarlijk niks aan drugs aangeraakt, zelfs geen trekje van een joint.
- sorry ff snel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 9:05 am

Het interesseerde haar niet dat ze niet zo sexy kon dansen als haar cheerleadersgenoten. Echter was Jayden een perfecte gezelschap. Die boeide het ook niet hoe ze uitzag. Lekker meedoen met de muziek, meegaan met de anderen. Gewoon nergens om geven. "Ik krijg het wel erg snel warm! Heeft iedereen het zo warm als ik?" Daarna kwam er een lekkere house nummer op. House nummers waren de laatste tijd erg populair. Mensen danste daar allemaal verschillend op. Je kon gewoon niet fout dansen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   zo aug 25, 2013 9:32 am

Jayden wapperde met haar armen, ten antwoord op de vraag van Daykota. "Verschrikkelijk, ga je zo mee naar buiten?" Jayden was al lang vergeten dat Daykota een hekel had aan roken. Daar dacht ze namelijk echt niet aan op het moment. Ondertussen danste ze verder op de muziek, want dit ritme was toch wel erg lekker om op te dansen. Jayden had geen verstand van stijlen, maar ze leek niet de enige te zijn die er van hield, want Daykota ging er op los, net als de rest van de menigte om hen heen. Op de paar kleffende stellen na, die gingen meer in elkaar op dan op de muziek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   ma aug 26, 2013 8:02 am

Helemaal vergeten, sorry! :O
---
"Ja ik ga zo lekker mee naar buiten. Afkoelen! Na dat dit liedje afgelopen is." Ze sprong van links naar rechts, probeerde een beetje met haar heupen te bewegen maar faalde. Nee dansen... Daar moest zij nog goed op gaan oefenen. Af en toe zag je mensen half droog neuken op de dansvloer. Dat ging echt veel te ver. Veeeeel te ver. Get a room dacht het meisje bij zichzelf. Elkaar een beetje ophitsen en elke detail laten zien met hun tongen. Daar werden mensen nu misselijk van. Wanneer het liedje was afgelopen keek Daykota Jayden met een lieve glimlach aan. Haar borstkas ging snel op en neer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayden

avatar

Aantal berichten : 430
Registratiedatum : 12-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   ma aug 26, 2013 9:14 am

Jayden ging nog redelijk soepel met de muziek mee, een van de weinige dingen die ze toch moest nageven aan haar ouders waren de danslessen. Met haar donkere ogen ging ze tijdens het dansen van Daykota naar de rest van de dansende menigte om hen heen. Iedereen was bezig, dicht op elkaar , met verhitte gezichten. Jayden keek vragend naar Daykota die een schattige glimlach tevoorschijn had gevogeld. "Zullen we ff naar buiten, je ziet eruit alsof je wel wat verkoeling kunt gebruiken." knipoogde Jayden, zelf had ze het ook niet bepaald koud, maar de vraag naar nicotine was een sterkere aandrang om een luchtje te scheppen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daykota

avatar

Aantal berichten : 373
Registratiedatum : 28-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   di aug 27, 2013 8:09 pm

Daykota knikte met haar gezichtje wat rood was aangelopen. Ze had het echt warm gekregen. Dat kwam door de combinatie met dansen en drinken. "Ja dat vind ik een goed idee." Ze pakte de hand vast van het meisje en trok haar van de dansvloer af. Weg van de menigte. Ze trok Jayden mee naar buiten. Heerlijke de koele lucht. Ze snoof zachtjes de geur op van de buitenlucht. Veel beter dan de geur binnen. Zwetende mensen, benauwdheid en discotheek lucht. Gewoon niet haar ding. "Heerlijk!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Discotheek/Bar Goedennacht   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Discotheek/Bar Goedennacht
Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Het RPG :: De Binnenplaats-
Ga naar: