Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De zwemvijver

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
AuteurBericht
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 12:28 am

Ze voelde het heus, zijn blik en ze wilde hem eigenlijk teisteren. Maar even was ze van haar stuk gebracht. Zijn spieren, die ontzettend goed zichtbaar waren vingen haar blik en ze beet op haar onderlip. Waarom vond ze hem zo enorm.. Zo aantrekkelijk eruit zien in enkel een zwembroek. Leila slikte, dit ging te ver. Zo moest ze niet denken en toen hij zijn handen verplaatste kwam ze weer tot zichzelf. Ze gleed langzaam weer in het water, bleef redelijk in het diepe gedeelte, en trok haar toch al wat kleine bikinibroekje zo dat het nog maar een klein deel van haar billen bedekte. Ze glimlachte in zichzelf en liep toen het water uit, langs hem op omdat bij een van de meiden een vriendin van haar lag zodat het extra goed te zien was. Ze bleef even met de jongedame kletste en vrolijk gelach klonk van beiden kanten. Ze was zo slecht nog niet en uiteindelijk liep ze met een stukje komkommer in haar mond terug naar haar handdoek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 12:38 am

Jimmy keek expres niet toen ze langs hem liep. Hij had zijn ogen dicht en deed alsof hij van de zon genoot, wat trouwens een stuk minder was geworden sinds zij hier was. Ze was verschrikkelijk aantrekkelijk, maar hij wilde niets met haar te maken hebben. Al waren ze eerst samen naar bed geweest en was ze dan pas bitchy gaan doen, dan was er voor hem geen probleem geweest. Maar nu bracht het hem verwarring. Hij haalde zijn mobiel uit zijn tas en keek even hoe laat het was. Het was nog niet eens halverwege de middag. Een goede reden om hier weg te gaan, had hij dus niet eens. En eigenlijk wilde hij ook niet. Hij had in een glimp gezien was zijn aanblik bij haar teweeg had gebracht en daar was hij eigenlijk wel blij mee geweest. Toch, hij besloot om haar zoveel mogelijk te negeren en vanaf vandaag te mijden. Hij moest er met Joe overpraten. Uit zijn tas haalde hij oortjes en die deed hij in, om zich met keiharde muziek makkelijker af te kunnen sluiten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 12:46 am

Het was heus niet haar bedoeling om hem weg te jagen of zijn middag te verpesten en eenmaal op haar handdoek grinnikte ze even. Ze ging liggen en pakte er een tijdschrift bij en keek soms naar de jongen die daar zo lag. Ze voelde geen medelijden met hem dat hij het niet leuk vond dat ze hier was, eigenlijk vond ze het best grappig. Maar ja, zo was Leila nou eenmaal. Ze had aan haar vriendin gevraagd hoe de jongen heette en die had gewezen op zijn zwembroek. Ze had gehoord dat het geen verkeerde jongen was, die Jimmy, en dat elk van hun wel een nachtje met hem door wilde brengen. Leila had erom moeten lachen. Oké, zoveel geweldigs had ze tot nu toe nog niet op school gezien maar ze ging heus niet smeken om een nacht met deze jongeman. Absoluut niet. Misschien als ze helemaal zat was en hem niet herkende maar voor dat zou gebeuren zou ze zorgen dat ze zich niet in zijn buurt zou bevinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 1:43 am

Opeens, na ongeveer een half uur, kreeg Jimmy naar zijn ogen een geweldig idee. Hij deed zijn mobiel weer in zijn zak en voor het eerst die middag sloeg hij zijn ogen op. Hij keek direct in de ogen van het meisje dat kennelijk de vriendin was geweest van het meisje dat hij niet uit kon staan en toch zo aantrekkelijk was. Hij besloot haar Miep (of de Engelse variant hiervan) te noemen, gewoon voor het gemak. En dat was dan natuurlijk alleen in zijn gedachten, want hij sprak niet. De naam paste bij iemand waar hij niet meer van wilde weten en die hij niet uit kon staan. Gewoon een beetje kleinerend. Het meisje dat hij aan had gekeken, werd meteen vastgehouden door zijn blik. Ze wenkte en Jimmy verplaatste zich naar hen toe. Hij ging in het groepje zitten en keek de meiden om de beurt aan. Al snel was hij in het groepje opgenomen en was het gezellig. De meisjes, die hem licht bewonderden, vonden het heerlijk. Hij ging liggen met zijn hoofd op de schoot van één van hen en liet een krans van madeliefjes voor zich maken. De meiden babbelden vrolijk door en hij reageerde met zijn ogen en om het plaatje helemaal af te maken, glimlachte hij breed, waarbij zijn witte tanden te zien waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 1:50 am

Ze had beweging opgemerkt en ze bekeek het. Haar mond enigszins verbaasd open en haar ogen vernauwden zich was. Dat ze niet zou smeken voor deze jongen betekende niet dat Leila niet jaloers kon zijn als ze geen aandacht kreeg. Ze bekeek ze een tijdje, hoe de meisjes plezier hadden en ze beet geïrriteerd op de binnenkant van haar. wang. Met een hooghartige blik in haar ogen kwam ze wat overeind, ze dronk even wat water waarna ze ging liggen. Op haar rug zodat ze niet naar hen hoefde te kijken. Want Leila kon er niet tegen als hij wel plezier had en op de versiertoer kon zijn en zij hier in haar eentje zat. Maar ze ging er niet heen, ze zei er niets van. Hij deed maar, ze moest zich daar niet eens mee bemoeien. Hij hoefde niet te weten van haar en zij zou haar verlangen naar zijn lichaam vanavond nog weggedrukt hebben. Arrogante kwal was het. Ze sloot haar ogen en deed haar zonnebril op, niet van plan zich te laten kennen door deze jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 1:57 am

Jimmy had gezien wat het effect was en, zonder het te laten merken, genoot hij daarvan. Hij had de madeliefjeskrans inmiddels op zijn hoofd en keek nog steeds met zijn blauwe ogen de groep rond. Dit wilde hij eigenlijk elke dag wel. Hij liet de meiden aan hem zitten, dat wil zeggen, zijn spieren voelen en koos er alvast één uit, maar bedacht zich meteen dat hij de komende week niet alleen hoefde te slapen. Nu sliep je op deze school nooit alleen, vanwege de appartementen, maar iedereen begrijpt wel wat ik bedoel. Af en toe wierp hij nog een blik op het meisje aan de andere kant, maar hij merkte dat hij zich nu veel makkelijker voor haar af kon sluiten, door de aandacht die hij al kreeg. De meisjes om hem heen waren misschien minder knap, nog steeds knap, maar minder, maar het kwam echt door die aandacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 2:02 am

Na een tijdje hield Leila het zo niet uit. Ze pakte haar spullen in en droogde haar haren die ietwat golvend en warrig zodat doordat ze ze weer los had gehaald. Toch verloor ze haar eer niet en liep langs het groepje meiden die ze allemaal vriendelijk gedag zei. "Zorg wel dat je morgen op tijd naast me zit hoor." Zei ze en ze keek de jongeman even aan. Als ze geen slechte start hadden gemaakt had ze hem praktisch uitgenodigd in haar bed maar nu keek ze hem alleen maar aan. "Veel plezier meiden.. Met deze freak..' Het laatste zinnetje fluisterde ze alleen voor Jimmy en ze keek hem met een brutale uitdrukking aan. Als het hem niet beviel had hij pech, moest hij haar niet zo jaloers maken door wel aandacht te krijgen. Daar kon ze niet tegen. Toch leek het geluk even niet met haar want haar mobiel trilde en een van de meiden riep dat het vast haar moeder zou zijn met haar zoontje aan de lijn. Leila slikte en pakte de telefoon uit de tas. Jammer genoeg was het de therapeut geweest die ze wegdrukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 2:10 am

Jimmy's blik bevatte alle haat uit de hele wereld, maar hij hield het zo goed mogelijk onzichtbaar voor de rest van de meiden. Het was ook minder erg, omdat hun aandacht voor hem een soort schild tegen Miep opwierp, maar toch vond Jimmy het heerlijk om die haat even op haar af te gooien. Dat ze weg ging, maakte hem niet uit. Hij wilde haar eigenlijk ook bedanken, bedacht hij zich, toen de meiden verder gingen met hun geflikflooi voor de rest van de middag. Ze had hem voor een leuk weekje laten zorgen. Saai zou het in elk geval niet worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 2:16 am

Leila zag zijn haat maar haar gezicht bleef uitdrukkingloos. Ze draaide zich om en liep rustig, heupwiegend weg. Haar haren bewogen mee met de wind. Ze wist dat de helft van die meiden niet wist wat ze in bed moesten doen en de andere helft, die wist het iets te goed en ze grinnikte zacht. Maar hij deed maar wat hij wilde, zolang hij uit haar buurt bleef maar ze wel zijn blik op haar lichaam zag was het goed. Want ze wist heel erg goed dat zij er beter uit zag dan die meiden en een tevreden glimlach lag toch op haar gezicht. Ze keek nog even om naar de meiden en de jongen in hun midden en grinnikte even. Had ze toch liever iemand die wat normaler was in haar bed. Ze genoot van het laatste beetje zon en liep rustig naar haar appartement toe. 

Haha, ze hebben echt een aparte relatie deze twee xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 2:31 am

Denk je dat Leila hem in bed kan praten? Haha
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 2:52 am

Ik denk niet dat het haar gaat lukken, tenzij ze haar excuses aanbied. Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 2:54 am

Haha wie weet.. Ik had bijna de neiging cx Want ze is heel jaloers haha
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 3:12 am

I have decided. Ze gaat haar excuses aanbieden omdat ze zich een slecht persoon zou voelen vanwege haar zoontje cx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 3:22 am

XD. En waar wil ze hem dan meeten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leila.

Leila.

Aantal berichten : 126
Registratiedatum : 31-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 3:34 am

Cocktailbar Breeze? :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jimmy.

Jimmy.

Aantal berichten : 477
Registratiedatum : 13-08-13

BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   zo sep 08, 2013 3:40 am

Is goed, begin maar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De zwemvijver   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De zwemvijver
Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Het RPG :: Het Landgoed-
Ga naar: