Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Christopher Miller

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chris.

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 07-06-13

BerichtOnderwerp: Christopher Miller   za jun 22, 2013 10:05 pm

 
Naam: Christopher Miller. Hij is vernoemd naar zijn opa Christopher, die een oorlogsveteraan was.
Roepnaam en of Bijnaam: Chris
Leeftijd: Hij is 17 jaar.

Verjaardag: 10 December
Sexe: Man
Geslacht: Man
Geloof en of Tradities: Hij is spiritueel en gelooft in geesten, en is hier ook gevoeliger voor.Karakter: Chris is een hele gecompliceerde jongen. Hij kan niet goed bepalen wat hij wel of niet wilt. Zijn verleden heeft ervoor gezorgd dat hij niet graag over zijn gevoelens praat. Hij heeft emotieschommelingen en is depressief, hij laat mensen daarom niet zo makkelijk binnen omdat hij bang is dat hij ze pijn doet, hij is dus ook graag op zichzelf. Dan luistert of schrijft hij muziek. Chris heeft ook last van agressieaanvallen, maar die komen niet zo vaak voor. Maar ondanks zijn problemen heeft hij ook een zachte kant en kan hij veel om iemand geven. Hij is heel intelligent en kan heel goed aanvoelen wanneer iemand zich niet lekker in zijn vel voelt. Hij is ook altijd bereid om mensen te helpen. Hij doet alles om zich maar niet aan zijn eigen problemen te denken.


Relaties: Hij heeft erg veel moeite met mensen vertrouwen en heeft ook nog nooit een serieuze relatie gehad. Hij heeft geen voorkeur in geslacht en is er ook niet echt mee bezig.

Zwakke punten: In intieme situaties kan Chris zich heel erg terug trekken en hij heeft wel eens agressieaanvallen.


Talenten: Muziek schrijven en spelen. Hij beheerst bijna alle instrumenten wel een beetje. Een van zijn andere talenten is dat hij heel goed is in gebouwen tekenen. Zijn droom is om later architect of muzikant te worden.Geboorteplaats: Hij komt uit Port Laoise, een plaats in het Ierse graafschap County Laois. Hij is hier geboren en opgegroeid dus hij heeft ook een Iers accent. 


Familie: Zijn vader zit in de gevangenis, en Chris heeft totaal geen behoefte om hem ooit nog te zien. Zijn moeder is overleden. De rest van zijn familie kijken niet om naar Chris, ze vinden hem maar een mislukkeling.

Situatie: Sinds de dood van zijn moeder is Chris depressief en agressief geworden. Hij wilde niet meer met mensen praten en hij had iedere dag wel een aanval. Dit is nu veel minder geworden. 


Therapie: Ja, twee keer in de week.


Buitenschoolse clubs: Nee, maar hij zou graag bij een muziek groep willen komen.


Status: Op het eerste gezicht komt hij stil en verlegen over, maar zodra mensen hem leren kennen is hij erg aardig, maar vanwege die eerste indruk is Chris niet echt opvallend en heeft hij niet super veel vrienden.Lengte: Hij is best lang, zo’n 1.87
Bouw van het lichaam: Hij is lang en dun. Hij heeft wel wat spieren, maar niet veel.
Beschrijving haar: Een donkere bos krullen.
Beschrijving Ogen: Hele lichtgrijze ogen. Van dichtbij kun je zien dat er sterretjes in zitten.
Kledingstijl: Hij heeft een hele gevarieerde kledingstijl. Hij houdt van gilletjes en hij heeft bijna altijd een koptelefoon om zijn nek. Hij draagt vaak skinny jeans met gaten erin.

Opvallend aan Uiterlijk: Hij heeft een heel bijzonder uiterlijk, een beetje duister maar op een hele aantrekkelijke wijze. Zijn donkere krullen met zijn bijna doorschijnende ogen maken hem een hele knappe jongen.Verleden: Chris is enigs kind. Hij is in een gezin opgegroeid uit een vader, moeder en kind. Zijn vader was nooit een goed voor hem geweest. Alles wat hij niet goed deed, was verschrikkelijk in zijn vaders ogen. Dan kreeg hij vaak klappen, of gebeurde er nog ergere dingen. Dit ging jaren zo door. Op een dag was zijn moeder het zat en besloot op Chris’ tiende verjaardag te vertrekken. Ze had alle spullen klaargelegd en was van plan naar haar zus in Dublin te reizen en daar tijdelijk te verblijven. Maar het ging niet zoals gepland.. Chris zijn vader had de spullen gevonden, en hij flipte. Hij ging eerst naar zijn zoon, gooide hem op de grond en trapte hem in zijn buik. Zijn vader schold hem voor van alles uit, en zodra hij met Chris klaar was, ging hij naar de keuken en pakte een vlindermes. Chris’ moeder zat angstig in een hoekje, huilen en smekend om vergiffenis. Chris’ vader ging op zijn moeder af, en voor Chris zijn ogen werd zijn moeder doodgestoken.. Zijn vader is uiteindelijk opgepakt. Chris heeft nog heel veel schade van deze gebeurtenis, en is zo uiteindelijk op de Robinsons Academy terecht gekomen.


Extra: Hij rookt en hij blowt af en toe.


Plaatje(s):
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 05-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Christopher Miller   zo jun 23, 2013 3:52 am

goedgekeurd c; (tenzij kellie of roelien iets verkeerd zien)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://robinsons.actieforum.com
 
Christopher Miller
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: