Robinsons´ academy

for the uncontrolable child
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Rosalind en Robert Lutece

Ga naar beneden 
AuteurBericht
R. Lutece

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 06-08-13

BerichtOnderwerp: Rosalind en Robert Lutece   di aug 06, 2013 10:54 am

"When I was a girl, I dreamt of standing in a room looking at a girl who was and was not myself, who stood looking at another girl, who also was and was not myself. My mother took this for a nightmare. I saw it as the beginning of a career in physics."
―Rosalind Lutece

De Basis

Naam: Rosalind Lutece (en Robert Lutece)
Roepnaam en of Bijnaam: Lutece is, door omstandigheden die later beter uitgelegd worden, de standaard geworden. Hoewel ze op zowel Robert als Rosalind reageerd
Leeftijd: 17
Verjaardag: Als je het ze vraagt krijg je waarschijnlijk een monoloog over de perceptie van tijd, eigenlijk 28 Maart
Sexe: V
Geslacht: Beiden, gezien hun situatie. Rosalind is vrouwelijk, Robert mannelijk.
Geloof en of Tradities: Ze geloven in de wetenschap.

Innerlijk

Karakter:
Lutece, zoals ik hen-haar-hem eventjes ga noemen om werkwoordelijke verwarring te verminderen, heeft dan wel twee persoonlijkheden, het enige echte verschil tussen de twee is hun geslacht. Lutece is erg intelligent, met veel eigen ideen over hoe tijd nu precies stroomt en de nutteloosheid van werkwoordsvormen in verhouding tot tijd. Ook over demensies. Ze geloven dan ook dat Robert een alternatieve versie is van henzelf, waar het enige verschil dat ene Y-chromosoom is. Ze zijn ook redelijk ijdel. Niet in de zin van uiterlijk, maar ze vinden zichzelf aardig geweldig. Vooral inteligenter dan iedereen. Als je erover doorvraagt krijg je waarschijnlijk het antwoord "We kunnen enkel een intelligente conversatie houden met onszelf."
Relaties: Lutece zijn allebei hetero. Ze proberen zich te weerhouden van relaties, gezien ze dan een flinke discussie met zichzelf kunnen gaan houden over het eigendom van hun lichaam. Waarschijnlijk zou Rosalind dat winnen omdat zij toch echt is wie in het lichaam geboren was.
Zwakke punten: Ze kunnen niet tegen hun verlies. Ook worden ze steeds pissiger als je vol blijft houden dat ze meer dan alleen Rosalind zijn.
Talenten: Ze zijn erg goed in natuur- en scheikunde. Vooral quantummechanica vinden ze interessant. Ze lezen graag wetenschappelijke boeken, gezien ze nog niet in een positie zijn waarin ze hun eigen experimenten kunnen doen. Niet meer dan gedachte experimenten en theorie. Ook spelen ze piano, hoewel het niet erg goed is. Goed genoeg om bladmuziek hoorbaar te maken.

Afkomst

Geboorteplaats: Ze zijn opgegroeid op een landgoed in Engeland.
Familie Ze hebben nog levende ouders, hoewel die het contact met "hun Rosalind" hebben verbroken. Het waren erg traditionele mensen die het niet eens waren met hun dochters intresse in wetenschap en het gebrek aan op het gebied van handwerk, muziek en dans. Het bestaan van Robert heeft ervoor gezorgd dat ze helemaal verstoten zijn.

Status:
Situatie: Voor de buitenwereld is het moeilijk aan te wijzen wat het is. Het is 'meervoudige persoonlijkheids stoornis', tussen aanhalingstekens want ze zijn, zoals geclaimed, dezelfde persoon. Ook zijn ze zich volledig van elkaar bewust en praten met de enige stem die ze hebben met elkaar. Officieel is het dus het beste "uit de hand gelopen denkbeeldige vriend" te noemen. Hun famillie wil ze dan ook niet meer over de vloer, ze vinden de hele situatie maar wat beschamend.
Therapie: Ja, al zeggen ze het zelf niet nodig te hebben, stemmen ze in uit beleefdheid omdat anderen vinden dat er iets mis met ze is.
Buitenschoolse clubs: Ze geven bijles in natuurkunde en scheikunde.
Status: Als het vreemde meisje dat met zichzelf praat en tegelijkertijd ik en wij is.

Uiterlijk

Lengte: Rosalind is 1.70
Bouw van het lichaam: Niet slank en niet dik, al draagt ze, omdat ze dat mooi vind, in het openbaar meestal een corset waardoor het voor ieder die haar niet in haar ondergoed ziet niet uit maakt hoe dik of mager ze is.
Beschrijving haar: Rood en erg lang,hoewel ze het meestal opsteekt op een redelijk ouderwetse tijdrovende manier. Als ze te wijnig tijd heeft houd ze haar rode lokken aan de kant met een knot of haarclip.
Beschrijving Ogen: Blauw
Kledingstijl: Een rok die halverwegen haar schenen komt en een blouse-stropdas-blazer. Hierop zijn variaties mogelijk, maar meestal is het erg net.
Opvallend aan Uiterlijk: Ze heeft echt heel erg veel sproeten.


Extra

Verleden: Rosalind was altijd een normaal meisje geweesd. Alleen Rosalind. Haar moeder had graag dat het enige kind dat ze had een dochter was waar ze trots op zou kunnen zijn. Een dame die bij hun stand zou passen. Toen Rosalind acht was had ze een bijzondere droom waarin ze naar een meisje keek dat zichzelf was en toch ook weer niet, en het meisje had hetzelfde. Haar moeder vond het gewoon een nachtmerrie, maar als je het aan Rosalind vraagt was dit het begin van haar intresse in quantum fysica. Dans, piano en bloemschikken, hoewel ze zo kon geloven dat velen er plezier in zouden kunnen vinden, waren niet haar ding. Ze wendde zich tot wetenschappelijke boeken. Op een dag was Robert er gewoon. Eerst was hij er niet, en toen wel. Volgens Rosalind is hij haar en zij hem, als je het haar vraagt. Waarom Robert niet zichzelf aan het zijn is in een eigen lichaam is een vraagstuk waar ze graag het antwoord op zouden willen hebben.
Extra: Ze zijn gebaseerd op mijn lievelingskarakters in "Bioshock : Infinite". Die zijn op hun beurt weer gebaseerd op de hoofdpersonen uit "Rosencrantz and Guildenstern Are Dead", een toneelstuk over Rosencrantz en Guildenstern uit "Hamlet"

Plaatje:
plaatje:
 

BONUS:
Robert: 'I'd told you they'd come.'
Rosalind: 'But you didn't.'
Robert: 'Right, I was going to tell you they'd come'.
Rosalind: 'But you didn't.'
Robert: 'But I don't.'
Rosalind:'You sure that's right?'
Robert: 'I was going to have told you they'd come?'
Rosalind: 'No.'
Robert: 'The subjunctive?'
Rosalind: 'That's not the subjunctive.'
Robert: 'I don't think this syntax has been invented yet.'
Rosalind: 'It would of have had to have had been.'
Robert: 'Had to, have had been? That can't be right.'


Laatst aangepast door R. Lutece op di aug 06, 2013 11:05 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlin

avatar

Aantal berichten : 381
Registratiedatum : 05-06-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Re: Rosalind en Robert Lutece   di aug 06, 2013 11:01 am

yay goedgekeurd c:
(het plaatje werkt alleen niet want je mist een [)

_________________


Where will you be waking up tomorrow morning?
Out of the backdoor, God damn
But I love you anyway.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
R. Lutece

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 06-08-13

BerichtOnderwerp: Re: Rosalind en Robert Lutece   di aug 06, 2013 11:04 am

oeps
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rosalind en Robert Lutece   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rosalind en Robert Lutece
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Robinsons´ academy :: Personages :: Jouw Personage-
Ga naar: